Runar Halonen – Aktivering av din indre healingevne

Mer informasjon om Runar Halonen.

KJØP FYSISK CD HER
kjoepnaaknappxx

Aktivering av din indre healingevne Runar HalonenHealer Runar Halonen tar deg med på en times veiledning i aktivering av din indre Healingevne.

Runar sier dette om CD'en:

Denne populære CD'en er den første jeg leste inn, og skal nå komme ut i en Engelsk versjon i løpet av 2009. Den skal i første omgang utgis i USA. Dette er en healing CD og veiledning i din indre healingevne. Du vil bli tatt med ut på en reise og du kan oppleve healing energi på en høy frekvens. Du kan oppleve at din indre healingevne blir aktivert eller styrket. På CD'en veileder jeg deg med avslappende bakgrunns musikk som er lagd av Tron Syversen, som er tilpasset og inspirert av det jeg veileder. Ca 60 min.

Mange kan oppleve streke reaksjoner når de hører denne CD'en. Det vil kunne skje i tilfeller at reaksjoner blir så sterke at noen vil trenge justeringer av meg i etterkant. Det betyr bare at det blir aktivitet i mange lag nedover menneskesinnet og mange ting kommer opp fra dypet som har ligget urørt lenge. Det er ingen negativ reaksjon at tunge ting kommer opp og det er alltid forbundet med smerte og sorg. Reaksjoner under og etter seansen vil alltid være forbigående. Hvis du får en sterk reaksjon på CD'en bør du ikke høre på den mer enn en gang om dagen. Det er ikke noe fasitsvar her. Føl på det selv hvor ofte du skal bruke den.

Aktivering av din indre healingevne DIGITAL DOWNLOAD
Aktivering av din indre healingevne tar deg med på en reise der du kan oppleve healing energi på en høy frekvens. Du kan oppleve at din indre healingevne blir aktivert eller styrket. Kan lastes ned på både PC og Mac. 1 spor Total spilletid: 59:29

Comments are closed