André Kirsebom – Fyrtårnet

KJØP FYSISK CD HER
kjoepnaaknappxx

Fyrtårnet - Healer og Medium Andrè KirsebomAndré Kirsebom jobber som medium med Healing, Husrens og Kanaliseringer fra den andre siden. Han holder og kurs innen alle disse feltene.

Fyrtårnet – To meditasjoner for healing

Fyrtårnet er en unik healing meditasjon hvor du vil kunne se din sjel og din aura, rense deg og få healing Healingen vil kunne virke på fysiske, mentale og emosjonelle plager.
Inn i Kroppen er en reise til ditt indre og til din sjel for å få svar på mange av dine essensielle spørsmål. Du vil kunne finne mer ut om hvem du er og hvorfor du besøker denne jorden i dette livet. Meditasjonen vil kunne hjelpe deg til å finne nye rettinger i ditt liv.
André Kirsebom - Fyrtårnet DIGITAL DOWNLOAD
To meditasjoner for healing. Fyrtårnet er en unik healing meditasjon hvor du vil kunne se din sjel og din aura, rense deg og få healing. Healingen vil kunne virke på fysiske, mentale og emosjonelle plager. Inn i Kroppen er en reise til ditt indre og til din sjel for å få svar på mange av dine essensielle spørsmål. Du vil kunne finne mer ut om hvem du er og hvorfor du besøker denne jorden i dette livet. Meditasjonen vil kunne hjelpe deg til å finne nye retninger i ditt liv. Total spilletid: 55:05

Comments are closed