Anne-Elisabeth Lien – Ditt Drømmeunivers


Med Anne-Elisabeth Lien


KJØP FYSISK CD HER
kjoepnaaknappxx

Ditt Drømmeunivers- Anne-Elisabeth LienEn reise i farger og musikk

Nå har det endelig kommet en fantastisk meditasjons-CD for barn!
Her har barn og unge en anledning til å lære seg verktøy for å finne ro i en hektisk hverdag. Den har 4 spor. Reise gjennom farger og ulike landskap. Avslappning av hele kroppen. Åpner opp for kreativiteten og lysten til å tegne/male det man opplever og kjenner på. Og et eget spor som fremmer søvn. Dette er en nydelig CD som passer for grupper av barn, barnehager, sfo-institusjoner og enkeltpersoner.

Spor 1 Det glade fargehuset (14:46)

Dette er en reise i å oppleve farger. Ved å visualisere de forskjellige fargene kan du få kjenne på hvordan de ulike fargene påvirker deg. Farger har en fantastisk innvirkning på oss mennesker. Jeg tar deg med til "Regnbuehuset" som består av alle regnbuens farger. Dette er en deilig reise.

Spor 2 Din drømmehage (14:33)

Dette er en virkelig avslappende og beroligende meditasjon. Etter at jeg først har gjort deg helt avslappet, tar jeg deg med på en reise hvor du opplever natur, sol og glede. Du får også oppleve dyr og fuglekvitter. Denne meditasjonen er virkelig oppløftende for hele deg.

Spor 3 Flygende teppe (10:44)

Dette er en deilig reise på et flygende teppe. Du opplever vann, strand, vind og sol. Denne meditasjonen er forfriskende og luftig. Den gir virkelig rom for å skape vakre bilder og gode følelser.

Spor 4 Sov godt min skatt (27:41)

Dette er en ren avslappende meditasjon med fokus på søvn. Jeg hjelper deg å bli avslappet i hele kroppen, fra hodet og helt ned til tærne. Den hjelper deg også til å stilne tankene dine så du lettere kan falle til ro og sovne godt. Musikken er magisk og dette er virkelig et supert virkemiddel for barn som trenger hjelp til å falle til ro. Det er lagt til 20 min med musikk som skaper god tid til å sovne

Anne-Elisabeth Lien - Ditt Drømmeunivers DIGITAL DOWNLOAD
En reise i farger og musikk. Nå har det endelig kommet en fantastisk meditasjons-CD for barn! Her har barn og unge anledning til å lære seg verktøy for å finne ro i en hektisk hverdag. CD-en har 4 spor. Reise gjennom farger og ulike landskap. Avslapning av hele kroppen. Åpner opp kreativiteten og lysten til å tegne/male det man opplever og kjenner på. Og et eget spor som fremmer søvn. Dette er en nydelig CD som passer for grupper av barn, barnehager, sfo, institisjoner og enkeltpersoner. Total spilletid: 67:50

Comments are closed