Anne-Elisabeth Lien – Slipp Kjærligheten Inn


Med Anne-Elisabeth LienKJØP FYSISK CD HER
kjoepnaaknappxx

Slipp Kjærligheten Inn- Anne-Elisabeth LienDette er andre meditasjonsCD med healer og spirituell kunstner Anne-Elisabeth Lien. Den første, Meditasjoner for ro og balanse hverdagen, ble vår bestselger i 2009. Tekstene på CDen er kanalisert av Anne-Elisabet og det er hennes høyeste ønske at CDen skal løfte energien til så mange mennesker som mulig. Hun håper denne CDen kan ta deg med videre i din egen utvikling og gi deg nye opplevelser visuellt og følelsesmessig.
All musikken til denne CDen er laget samtidig og i samme rom som Anne-Elisabeth har laget malerier. Det har blitt en helt spesiell energi i musikken. Siri McAlpine og Helene Edler Lorentzen medvirker med vokal på 2 av sporene.


Anne-Elisabeth Lien - Slipp Kjærligheten Inn DIGITAL DOWNLOAD
Dette er en meditasjon med fokus på hjertet. For å få et rikere liv og være mer i harmoni med oss selv og de rundt oss, er det avgjørende å ha et åpent hjerte. Her har du en rik anledning til å gi slipp på motstanden i deg selv og oppleve en dyp glede og indre ro. Den inneholder også et spor som setter deg energimessig i stand til å møte din guide/skytsengel eller andre kjære i ditt liv. Total spilleitd: 75:55

Comments are closed