Guidede Meditasjonerkjoepnaaknappxx


Runar Halonen - Den Uendelige Reisen NYHET!
Visste du at du daglig mottar store mengder ubevisst informasjon? Du har mange ganger opplevd at når du tenker på en person så ringer vedkommende på døren din eller ringer på telefonen. Dere har i forkant kommunisert ubevisst. Du har kanskje opplevd å ha en god følelse til plutselig føle deg nedstemt? Hvorfor skjer dette? Hvordan virker sansene dine som vi omtaler som den sjette sans og de synske kanalene? Visste du at nattdrømmene kommer fra underbevissthet? Meditasjonen på denne cden så veileder Runar Halonen deg inn i det ubevisste sinnet – underbevissthet.

Når vi beveger oss inn i underbevissthet så beveger vi oss inn i det uendelige og da kan mange nivåer som hittil har vært ukjent for deg dukke opp. Du vil kunne se innover deg selv ved å bruke dine egne kanaler for synskhet.

Meditasjonene på denne cden er bygd opp på kanalisert informasjon fra boken Min utrolige forvandling. Når Runar Halonen trodde han var ferdig med boken etter 175 sider så var den en kraft som ønsket å formidle mye mer informasjon. Det kom en vakker og jordnær kanalisering om menneskesinnet gjennom Runar Halonen som kanal. Denne informasjonen har hjelpa mange mennesker til å bli kjent med sine egne ressurser – på den måten se seg selv og hva som skaper hindringer, og hva som skaper utvikling.
Introduksjonspris 150,-


kjoepnaaknappxx

7 MØTER med åndeverdenen - SIGNE SANDVIG

Guidede meditasjoner på norsk NYHET!

Da Signe startet sin utvikling som medium, savnet hun flere varierte guidede meditasjoner på norsk. Med denne CD vil hun hjelpe deg når du har behov for å trekke deg tilbake fra omverdenen og stille ditt sinn mot kjærligheten og støtten som følger deg fra åndeverdenen.

Signe er lærer i mediumskap og er sertifisert medium i Norsk Spiritualistforening. Hun er spesielt aktiv som plattformmedium.

Se mer på www.signesandvig.no

Introduksjonspris 150,-


kjoepnaaknappxx

Andre Kirsebom - Selvhealing NYHET

Selvhealing er en cd som kan hjelpe deg til å utvikle din healing og selvhealing. CD’en starter med øvelser for å helpe deg til å finne ut hva som kan han trigget din sykdom. Videre gir den deg flere øvelser, flere guidede meditasjoner innen healing og hvor du kan møte din healerguide.

Introduksjonspris 150,-


kjoepnaaknappxx


Aktivering av din indre healingevne

Healer Runar Halonen tar deg med på en times veiledning i aktivering av din indre Healingevne.

Runar sier dette om CD'en:

Denne populære CD'en er den første jeg leste inn, og skal nå komme ut i en Engelsk versjon i løpet av 2009. Den skal i første omgang utgis i USA. Dette er en healing CD og veiledning i din indre healingevne. Du vil bli tatt med ut på en reise og du kan oppleve healing energi på en høy frekvens. Du kan oppleve at din indre healingevne blir aktivert eller styrket. På CD'en veileder jeg deg med avslappende bakgrunns musikk som er lagd av Tron Syversen, som er tilpasset og inspirert av det jeg veileder. Ca 60 min.

Mange kan oppleve streke reaksjoner når de hører denne CD'en. Det vil kunne skje i tilfeller at reaksjoner blir så sterke at noen vil trenge justeringer av meg i etterkant. Det betyr bare at det blir aktivitet i mange lag nedover menneskesinnet og mange ting kommer opp fra dypet som har ligget urørt lenge. Det er ingen negativ reaksjon at tunge ting kommer opp og det er alltid forbundet med smerte og sorg. Reaksjoner under og etter seansen vil alltid være forbigående. Hvis du får en sterk reaksjon på CD'en bør du ikke høre på den mer enn en gang om dagen. Det er ikke noe fasitsvar her. Føl på det selv hvor ofte du skal bruke den.kjoepnaaknappxx

Skap det livet du ønsker deg

Med healer Runar Halonen.
Denne CD'en er skapt for å bevisstgjøre for deg at dine tanker og følelser i din hverdag har stor betydning for ditt velvære og helse. Når du åpner opp døren for positive energier, så er du i kontakt med ditt høyere selv, kjærligheten, din sannhet. Innlesningen og musikken som er skapt på denne CD'en er sammensatt slik at du kan oppleve energi-hevninger til et høyere nivå. Når du har oppnådd dette nivået vil du føle glede og kjærlighet i livet. Musikken til denne CD'en er laget i klosteret Abbazia Di San Piedro i Italia høsten 2007. I studio her i Norge har vi lagt på voice, fiolin og keyboards. 2 av stykkene er utgitt i musikkversjon på "Whispers of Assisi" og et på "Gentle Moments".kjoepnaaknappxx

Aktiv smertelindring

Denne CDen er laget i samarbeide med dr.med Egil A. Fors, overlege ved Tverrfaglig Smertesenter, St Olavs Hospital/ Institutt for nevro medisin, NTNU, Trondheim. Denne CD’en anvender vitenskapelige prinsipper for avslapning og visualisering (selvhypnose) for å lindre smerter og stress. Den ble presentert på verdenskongressen for Atferdsmedisin i Sydney 2000 (SBM) og verdenskongressen om smerter i San Diego 2002 (IASP). Du lærer deg opp til å spenne av, tenke positivt og dermed jobbe aktivt smerte lindrende ved å distrahere bevisstheten din fra smertene. Prøv deg fram, finn din egen rytme, pust rolig med magen og lukk øynene... Lev deg inn i instruksjonene og slipp deg løs. Du vil få høre en kombinasjon av musikk, avslapningsprosedyrer og en veiledet, smertelindrende fantasireise. Du kan også bare lytte til musikken hvis du blir lei av tale-instruksjonene. De rene musikk-sporene har forskjellig varighet. Husk på at «alt du oppfatter, også smerter, er avhengig av at du retter fokus mot det». Husk på at det du tenker (bevisst eller ubevisst) styrer følelsene dine som igjen virker inn på kroppens fysiske reaksjoner. Dette kan i våre dager faktisk observeres på avanserte røntgen-undersøkelser. Du finner mer informasjon om Egil Fors og om bruk av musikk og visualiseringsprosesser på www.atferd.com.
Den inneholder 4 spor, ett med en visualisering og 3 rene musikkspor i forskjellige lengder. Musikken er den samme som ett av sporene på CD1.

Spilletid CD6 Aktiv smertelindring Hovedsporet 21:52 Musikkspor for egne visualiseringer på 10 min, 15 min og 21:52

[table “17” not found /]


kjoepnaaknappxx

En reise i sansene - Annfrid Leikvoll

Malerinnen Annfrid Leikvoll tar deg med på flere reiser i denne CD'en. Den inneholder 4 meditasjoner med musikk bak med varighet fra ca 16 - 20 minutter. Alle meditasjonene er tatt opp live i klosteret Abbazia di San Pietro i Italia. Musikken til 2 av meditasjonene er også laget der. Bakgrunn til de andre 2 meditasjonene er hentet fra våre CD'er Inner Balance og Your Healing Hour.

Selv om en av meditasjonene er rettet mot maling og farger, så er dette noe de fleste kan ha glede av. Det er bla fokusert på menneskelige verdier.kjoepnaaknappxx

Meditasjoner for ro og balanse i hverdagen

Denne CD'en er laget med tanke på de som ønsker å prøve meditasjon eller visualisering og som ønsker hjelp til å få en bedre og mer positiv hverdag. Men de som allerede mediterer vil også ha stor glede av CDen. Meditasjonene er laget og blir lest av healer og kunstner Anne-Elisabeth Lien (www.gallerilien.no). Meditasjonene er ikke lengre enn at du kan flette dem inn i hverdagen (et drøyt kvarter på hver av dem).

Spor 1: Revitaliserende chakra meditasjon 16:06 Denne meditasjonen tar deg med på en reise gjennom chakraene dine hvor du lærer litt om hvert chakra. Meditasjonen renser og gir deg overskudd. Musikk: Warm Embrace fra ”Inner Balance”

Spor 2: Nå dine mål gjennom visualisering 16:36 Her blir du guidet gjennom en meditasjon som får deg til å belyse ulike områder i livet ditt. Du får hjelp til å å finne tilbake fokuset og balansen i hverdagen. Musikk: Inner Voices fra ”Gentle Moments”

Spor 3: Instrumental ” en reise i ditt eget landskap” 20:38 Her kan du la tankene vandre, la musikken fylle deg men ro og harmoni. Skap dine egne bilder og visualiseringer. Musikk: In the Monastery Garden fra ”Whispers of Assisi” – musikken er laget i et kloster i Italia nær Assisi. Fuglene og klokkene du hører er fra klosteret.

Spor 4: Avslapning for kropp og sjel 19:41 Her tar vi deg ned til et avslappende nivå hvor bølger og sol og det å bare være er i fokus. Musikk fra Skap det livet du ønsker deg (laget for Runar Halonen)
kjoepnaaknappxx

Healer og Medium André Kirsebom
André Kirsebom jobber som medium med Healing, Husrens og Kanaliseringer fra den andre siden. Han holder og kurs innen alle disse feltene.

Fyrtårnet – To meditasjoner for healing

Fyrtårnet er en unik healing meditasjon hvor du vil kunne se din sjel og din aura, rense deg og få healing Healingen vil kunne virke på fysiske, mentale og emosjonelle plager.
Inn i Kroppen er en reise til ditt indre og til din sjel for å få svar på mange av dine essensielle spørsmål. Du vil kunne finne mer ut om hvem du er og hvorfor du besøker denne jorden i dette livet. Meditasjonen vil kunne hjelpe deg til å finne nye rettinger i ditt liv.


kjoepnaaknappxx

André Kirsebom

Den Japanske Have – To meditasjon for klarhørsel

Den Japanske Have er en meditasjonen bringer hvor du vil få muligheten til å høre mange forskjellige lyder. Disse vil hjelpe til med å åpne dine auditive sanser og utvikle din klarhørsel. I meditasjonen vil du kunne møte en hjelper, guide eller en engel.
Telefonen er en auditiv meditasjon for klarhørsel. Telefonen tar deg til et gammelt hus hvor du kan høre forskjellige lyder. Du vil bli tatt til en gammel spirituell telefon som lar deg ringe til en av dine kjære, en hjelper, guide eller en engel.

Med Lena Sundin

kjoepnaaknappxx

Avspening og mental trening

Avspenning og mental trening av Lena Sundin

Lær deg kunsten å slappe av i kropp og sinn og styr ditt liv i den retningen DU ønsker.

Dette er et treningsprogram som kan brukes av alle. CDen har 5 spor:
1. Muskelavspenning
2. Finn ditt mentale rom
3. Mental trening med positive affirmasjoner og visualiseringer
4. Styrk ditt selvbilde
5. Skap målbilder for fremtiden

Lena Sundin er fra sverige, men har bodd i Norge en stund. Noen ord er på svensk, men det er enkelt å forstå.

Med Anne-Elisabeth Lien

kjoepnaaknappxx

Slipp Kjærligheten Inn

Dette er andre meditasjonsCD med healer og spirituell kunstner Anne-Elisabeth Lien. Den første, Meditasjoner for ro og balanse hverdagen, ble vår bestselger i 2009. Tekstene på CDen er kanalisert av Anne-Elisabet og det er hennes høyeste ønske at CDen skal løfte energien til så mange mennesker som mulig. Hun håper denne CDen kan ta deg med videre i din egen utvikling og gi deg nye opplevelser visuellt og følelsesmessig.
All musikken til denne CDen er laget samtidig og i samme rom som Anne-Elisabeth har laget malerier. Det har blitt en helt spesiell energi i musikken. Siri McAlpine og Helene Edler Lorentzen medvirker med vokal på 2 av sporene.Med Anne-Elisabeth Lien

kjoepnaaknappxx


Bare Lykkelige Dager

Dette er en cd som gir deg en boost og en opptur i det å være deg. Virkelig en motivasjons cd som kan brukes når du ikke føler deg helt på topp. Den hjelper deg å se din egen verdi og dine egne potensialer. Her er det også et spor hvor du kan jobbe med uforløste følelser fra barndommen.Hvor du møter barnet i deg selv.
Denne kan virkelig løfte selfølelsen din opp på et nytt nivå.

Spor 1 En guidet meditasjon med fokus på hjertet (22:09)
Denne meditasjonen gir deg en opptur i det å være deg. Den hjelper deg å komme i mer kontakt med deg selv og ditt potensiale. Den kan vise deg at du er så mye mer enn det du allerede har opplevd, og den kan være til hjelp hvis du har noen dager som ikke er så lette. Du blir veiledet med kjærlighet og glede. Og du kan oppleve dyp ro og harmoni.
Bli den lykkelige personen du kjenner!

Spor 2 Da jeg møtte meg selv igjen (19:44)
Dette er en meditasjon med fokus på elementer fra barndommen som ikke har kommet opp til overflaten og blitt forløst. Den setter deg i kontakt med deg selv som barn. For å kunne gå tilbake og løse opp følelser som har satt seg fast. Denne kan brukes om igjen mange ganger, for virkelig å komme i dybden av deg selv. Du blir veiledet med omsorg og en avslappende atmosfære. Gi slipp og la hjertet ditt fylles med fred.

Spor 3 Musikk for egen meditasjon (19:36)

Med Anne-Elisabeth Lien

kjoepnaaknappxx

Ditt Drømmeunivers

En reise i farger og musikk

Nå har det endelig kommet en fantastisk meditasjons-CD for barn!
Her har barn og unge en anledning til å lære seg verktøy for å finne ro i en hektisk hverdag. Den har 4 spor. Reise gjennom farger og ulike landskap. Avslappning av hele kroppen. Åpner opp for kreativiteten og lysten til å tegne/male det man opplever og kjenner på. Og et eget spor som fremmer søvn. Dette er en nydelig CD som passer for grupper av barn, barnehager, sfo-institusjoner og enkeltpersoner.

Spor 1 Det glade fargehuset (14:46)

Dette er en reise i å oppleve farger. Ved å visualisere de forskjellige fargene kan du få kjenne på hvordan de ulike fargene påvirker deg. Farger har en fantastisk innvirkning på oss mennesker. Jeg tar deg med til "Regnbuehuset" som består av alle regnbuens farger. Dette er en deilig reise.

Spor 2 Din drømmehage (14:33)

Dette er en virkelig avslappende og beroligende meditasjon. Etter at jeg først har gjort deg helt avslappet, tar jeg deg med på en reise hvor du opplever natur, sol og glede. Du får også oppleve dyr og fuglekvitter. Denne meditasjonen er virkelig oppløftende for hele deg.

Spor 3 Flygende teppe (10:44)

Dette er en deilig reise på et flygende teppe. Du opplever vann, strand, vind og sol. Denne meditasjonen er forfriskende og luftig. Den gir virkelig rom for å skape vakre bilder og gode følelser.

Spor 4 Sov godt min skatt (27:41)

Dette er en ren avslappende meditasjon med fokus på søvn. Jeg hjelper deg å bli avslappet i hele kroppen, fra hodet og helt ned til tærne. Den hjelper deg også til å stilne tankene dine så du lettere kan falle til ro og sovne godt. Musikken er magisk og dette er virkelig et supert virkemiddel for barn som trenger hjelp til å falle til ro. Det er lagt til 20 min med musikk som skaper god tid til å sovnekjoepnaaknappxx

Andrè Kirsebom - Kontakt med Åndene

-Kontakt med åndene har 2 meditasjoner og 2 induksjoner til transe.

Kontakt med åndene Den første meditasjonen heter Benken og er en enkel men effektiv måte å få kontakt med åndeverdenen. Den fremmer klarsyn, følelser og hørsel.
Å sitte i energien er den andre meditasjonen. I sitte i energien og bygge opp denne og blandingen med åndeverdenen er en av de viktigste ting du kan gjøre for å utvikle ditt mediumskap.
To Induksjoner. Den første induksjonen leder deg inn i en lettere transe men den andre leder deg inn i en dypere transe. Disse er hovedsakelig laget for trening i grupper der lederen av gruppen vil kunne gi deltakerne forskjellige oppgaver der induksjonen slutter.

Spor 1: Innledning (1:21)
Spor 2: Benken (15:06)
Spor 3: Forberedelser til å sitte i energien (1:25)
Spor 4: Å sitte i energien (19:26)
Spor 5: Introduksjon til lett transe (0:15)
Spor 6: Induksjon til lett transe (2:01)
Spor 7: Introduksjon til dypere transe (0:23)
Spor 8: Induksjon til middels/dyp transe (17:58)

Meditasjon av André Kirsebom og musikk av Tron Syversen


kjoepnaaknappxx

Andrè Kirsebom

Selvtillit – veiledning og meditasjoner for å bygge opp din selvtillit

Selvtillit er en cd som kan hjelpe deg til å bygge opp din selvtillit, generelt eller innen et felt. CD’en starter med å fortelle om noen metoder som kan brukes. Videre gir den deg øvelser, visualiseringer og en guidet meditasjon som du kan bruke for å øke selvtilliten. Gjennom å bruke cd’en og øvelsene flittig vil du kunne jobbe strukturert med deg selv.


Spor:
1. Øk din selvtillit (0:57)
2. Litt om selvtillit (1:55)
3. Generell selvtillit 1 (3:09)
4. Generell selvtillit 2 (7:27)
5. Visualisering (5:20)
6. Post-It øvelse (2:01)
7. Energi øvelse 1 - Føle seg bedre (4:24)
8. Energi øvelse 2 - Føle seg bedre (3:59)
9. Introduksjon til hovedvisualisering (1:30)
10. Hovedvisualisering og meditasjon (13:50)
11. Postaffirmasjon (1:15)

Andrè Kirsebom jobber som medium med Healing, Husrens og Kanaliseringer fra den andre siden. Han holder også kurs innen alle disse feltene. Han var pådriveren til stiftelsen av Norsk Spiritualistisk Trossamfunn og Norsk Spiritualistforeningkjoepnaaknappxx

Merete Atne - Guidede Meditasjoner

Du trenger ingen forkunnskaper for å kunne bruke denne CD-en. Den er laget med tanke på at du skal kunne fføle og kjenne en ro og heale deg selv i en travel hverdag.
Tekst og lesing: Merete Atne - Musikk: Tron Syversen - Vokal: Helene Edler Lorentzen, Elin Løkken og Geirmund Hansen.

Spor 1 Indre Ro og Healing (24:20) er en Healing meditasjon som kan gi deg dyp indre ro, muligheten til å heale deg selv, føle deg mer tilstede og kjenne deg bedre til sinns.

Spor 2 Leirbålet (22:14) Dette er en meditasjon som lar deg få¨mulighet til å møte en eller flere av dine healing guider.

Spor 3 Øv opp din konsentrasjonsevne (20:13) Dette sporet er laget for å øve opp konsentrasjonsevnen din. Et helt nytt musikk-spor som ikke er utgitt på noen annen CD i Norge.kjoepnaaknappxx

Merete Atne - Tanker om livet i ord og toner

Dette er diktene som var grunnlaget for Piano Poems. Piano Poems kom opp på 6.plass på New Age/Relax-radiostasjoner i USA. Mange av radiostasjonene hadde Piano Poems blandt de 2 mest spilte CDer i sommer. Det er derfor veldig spennende for meg å gi ut originalen og dermed hva som har inspirert til musikken.
Diktene er laget av Merete Atne og lest av skuespiller Morten Røhrt (bl.a. Hotell Cæsar). Alle stykkene er improvisert til innlesningen av diktene og alt ble til på første forsøk. Helene Edler Lorentzen, Siri McAlpine, Pernille Borud og Silja Irene Hovin medvirker på vokal.kjoepnaaknappxx

Phil Phillips - Find Your Spirit Within

Phil Phillips er godt kjent fra alternativmesser i Norge. Han er meget populær både når det gjelder å se inn i fremtiden, som healer og for kontakt med "den andre siden". Dette er det første samarbeidsprosjektet mellom Phil Phillips og Tron Syversen. Både meditasjon og musikk er laget samtidig, den ene foran et publikum i Unity Senteret i Oslo. Helene Edler Lorentzen medvirker med sin nydelige stemme.
Denne CDen inneholder 2 meditasjoner på engelsk. Den første; "Stairway to your inner guide" hjelper deg finne dine guider. Hjelper deg også heale deg selv og andre.
Spor 2; "A peaceful path with love and healing" tar deg med på en tur i skogen. Den hjelper deg finne kraften du har inni deg selv.
Musikken finnes også som 2 separate spor der du kan lage dine egne meditasjoner. Vi har denne CDen på lager. NB - Engelsk tale (han snakker tydelig).

Alle priser er inkl.mva

Comments are closed