HER FINNER DU VÅR MUSIKK FOR AVSLAPNING OG VELVÆRE

GUIDEDE MEDITASJONER:
Voices from Heaven -
Kanalisert musikk av Tron Syversen og kanalisert lydhealing av Runar Halonen.

Runar uttaler: 

"Da Tron og jeg bestemte oss for a lage en healing CD, hadde vi ingen spesielle planer om hvordan vi skulle lage den. Vi bestemte oss simpelthen for å kanalisere hans musikk og min stemme samtidig. Slik ble CDen skapt ved en spontan forening av Tron’s musikalske kreativitet og mine helbredende evner. 

Lydhealing er et kraftfullt verktøy som oppstår i øyeblikket. Jeg opplever det som en dyptgående kraft. Energien som skapes ved lydhealing er på en måte veldig spiss, og kan best beskrives som en slags nålenergi.

 

Lydhealing skaper helt unike frekvenser som er svært spesifikke til enhver situasjon. Energiene bruker stemmen min som et instrument som når spesifikke områder i kroppen eller sinnet ditt. Lyden bærer energiene. Når lyd brukes vil kroppen reagere umiddelbart. Det kan føles som en vibrasjon eller en slags strømning i kroppen. Lydhealing er alltid tilpasset hva klienten eller gruppen trenger. Det kan virke litt rart for noen i begynnelsen, men det er noe alle vil gjenkjenne for virkningen vil være der umiddelbart.

 

Vi vet fra før at lyd har påvirket oss mange ganger gjennom musikk, fuglesang eller andre lyder. Musikk kan være energigivende, avslappende eller forstyrrende. Vi har alle forskjellig musikksmaker og reagerer ulikt på forskjellig musikk. Som healer styrer jeg ikke lyden som kommer. Det kommer forskjellige vokallyder, både høye og lave toner. Via indre bilder ser jeg hvor lyden spesifikt arbeider på klienten eller i gruppen. 
 

Flere har kommentert at det ikke høres ut som min stemme når lydene kommer. Noen har spurt meg i etterkant av lydhealing om jeg bruker noen slags instrumenter for å skape lydene, men det gjør jeg ikke. Healingenergiene skaper lyder selv ved å styre pusten og munnen min

 

Disse sporene har blitt til i nuet uten forutgående planlegging.  Vi hadde aldri prøvd noe lignende før vi gjorde disse kanaliserings-opptakene på hytta til Tron. 
 

Runar og Tron har tidligere samarbeidet om flere healing/meditasjons-CDer, men dette representerer noe helt nytt for begge."

KJØP
 


Merete Atne - guidede meditasjoner.
Du trenger ingen forkunnskaper for å kunne bruke denne CD-en. Den er laget med tanke på at du skal kunne fføle og kjenne en ro og heale deg selv i en travel hverdag.
Tekst og lesing: Merete Atne - Musikk: Tron Syversen - Vokal: Helene Edler Lorentzen, Elin Løkken og Geirmund Hansen.

Spor 1 Indre Ro og Healing (24:20) er en Healing meditasjon som kan gi deg dyp indre ro, muligheten til å heale deg selv, føle deg mer tilstede og kjenne deg bedre til sinns.

Spor 2 Leirbålet (22:14) Dette er en meditasjon som lar deg få¨mulighet til å møte en eller flere av dine healing guider.

Spor 3 Øv opp din konsentrasjonsevne (20:13) Dette sporet er laget for å øve opp konsentrasjonsevnen din. Et helt nytt musikk-spor som ikke er utgitt på noen annen CD i Norge.


 KJØP
 Merete Atne - Tanker om Livet
 i Ord og Toner

Dette er diktene som var grunnlaget for Piano Poems. Piano Poems kom opp på 6.plass på New Age/Relax-radiostasjoner i USA. Mange av radiostasjonene hadde Piano Poems blandt de 2 mest spilte CDer i sommer. Det er derfor veldig spennende for meg å gi ut originalen og dermed hva som har inspirert til musikken.
Diktene er laget av Merete Atne og lest av skuespiller Morten Røhrt (bl.a. Hotell Cæsar).
Alle stykkene er improvisert til innlesningen av diktene og alt ble til på første forsøk. Helene Edler Lorentzen, Siri McAlpine, Pernille Borud og Silja Irene Hovin medvirker på vokal.  

Total spilletid ca 1 time
INTRODUKSJONSPRIS kr 100
 

KJØP

 


Phil Phillips - Find Your Spirit Within.
Phil Phillips er godt kjent fra alternativmesser i Norge.
Han er meget populær både når det gjelder å se inn i fremtiden, som healer og for kontakt med "den andre siden". Dette er det første samarbeidsprosjektet mellom Phil Phillips og Tron Syversen. Både meditasjon og musikk er laget samtidig, den ene foran et publikum i Unity Senteret i Oslo. Helene Edler Lorentzen medvirker med sin nydelige stemme.
Denne CDen inneholder 2 meditasjoner på engelsk. Den første; "Stairway to your inner guide" hjelper deg finne dine guider. Hjelper deg også heale deg selv og andre.
Spor 2; "A peaceful path with love and healing" tar deg med på en tur i skogen. Den hjelper deg finne kraften du har inni deg selv. Musikken finnes også som 2 separate spor der du kan lage dine egne meditasjoner. Vi har denne CDen på lager. NB - Engelsk tale (han snakker tydelig). 
   
KJØP

150 inkl mva
Se vår nettbutikk
Anne-Elisabeth Lien - Slipp Kjærligheten inn -
Dette er andre meditasjonsCD med healer og spirituell kunstner Anne-Elisabeth Lien. Den første, Meditasjoner for ro og balanse hverdagen, ble vår bestselger i 2009. Tekstene på CDen er kanalisert av Anne-Elisabet og det er hennes høyeste ønske at CDen skal løfte energien til så mange mennesker som mulig. Hun håper denne CDen kan ta deg med videre i din egen utvikling og gi deg nye opplevelser visuellt og følelsesmessig.
All musikken til denne CDen er laget samtidig og i samme rom som Anne-Elisabeth har laget malerier. Det har blitt en helt spesiell energi i musikken. Siri McAlpine og Helene Edler Lorentzen medvirker med vokal på 2 av sporene.

KJØP


Last ned brosjyre med Anne's meditasjoner


 

Vår NETTBUTIKK
 

 

 

 Smakebiter:
1. Voices in heavens cathedral (16.13)
2. Voices for mother earth klipp 1 (18:22)
3. Voices for mother earth klipp 2  (18:22)
4. Voices of dreams (18:32)

 

 

 

 

 MERETE ATNE -
GUIDEDE MEDITASJONERPrøvelytt - Guidede Meditasjoner:

1. Indre Ro og Healing (22.37)
2. Leirbålet (15:47)
3. Øv opp din konsentrasjonsevne (22:34)
 

KJØP

Tanker om Livet i Ord og TonerDikt og musikk
Diktene som inspirerte til Piano Poems.


Smakebiter:

1.  Fang meg     (4:00)
2.  Om Livet      (9:10)
3.  Kjærlighet     (6:07)
4.  Til deg         (5:14)
5.  Du og jeg     (5:52)
6.  God Natt      (3:34)
7.  Indre styrke  (2:37)
8.  Farvel          (4:31)
9.  Uten Deg      (4:23)
10. Fri              (6:40)
11. Veien Videre (6:46)

KJØP

 Smakebiter:
1. Stairway to your inner guide (19.34)
2. A peaceful path with love and healing (16:05)
3. Musikk - Dream with me (19:30)
4. Musikk - A peaceful path

KJØPPrøvelytt:

1. En guidet meditasjon med fokus på hjertet (22.37)
2. Møt din skyttsengel eller guide (15:47)
3. Musikk - Blue Dawn (22:34)
Blue Dawn er også gitt ut på Piano Poems. Dette er en mye lenger versjon og litt annerledes.
4. Musikk - Free Emotions (15:46)

KJØP