NYESTE UTGIVELSER

NYHETER
Nyeste Utgivelser:Den Uendelige Reisen NYHET! Runar Halonen

Visste du at du daglig mottar store mengder ubevisst informasjon? Du har mange ganger opplevd at når du tenker på en person så ringer vedkommende på døren din eller ringer på telefonen. Dere har i forkant kommunisert ubevisst. Du har kanskje opplevd å ha en god følelse til plutselig føle deg nedstemt? Hvorfor skjer dette? Hvordan virker sansene dine som vi omtaler som den sjette sans og de synske kanalene? I meditasjonen på denne cden så veileder Runar Halonen deg inn i det ubevisste sinnet – underbevissthet og i ditt åndelige landskap.

3 spor, totalt 73:47 - Intro og 2 lange meditasjoner (40:44 og 17:51)

Introduksjonspris 150,-

Andrè Kirsebom - Selvhealing - NYHET

Selvhealing er en cd som kan hjelpe deg til å utvikle din healing og selvhealing. CD’en starter med øvelser for å helpe deg til å finne ut hva som kan han trigget din sykdom. Videre gir den deg flere øvelser, flere guidede meditasjoner innen healing og hvor du kan møte din healerguide.

10 spor, totalt 74:30

Introduksjonspris 150,-
7 MØTER med åndeverdenen - SIGNE SANDVIG

Guidede meditasjoner på norsk NYHET!

Da Signe startet sin utvikling som medium, savnet hun flere varierte guidede meditasjoner på norsk. Med denne CD vil hun hjelpe deg når du har behov for å trekke deg tilbake fra omverdenen og stille ditt sinn mot kjærligheten og støtten som følger deg fra åndeverdenen.
Signe er lærer i mediumskap og er sertifisert medium i Norsk Spiritualistforening. Hun er spesielt aktiv som plattformmedium. Se mer på www.signesandvig.no

8 spor - 7 meditatjoner og intro, totalt ca 77 min

Introduksjonspris 150,-
kjoepnaaknappxx
JOHN OF GOD - Mirakelmannen i Brasil.

John of God ansees av mange å være den største, nålevende healeren på jorden i dag og folk fra hele verden strømmer til han og Casa de Dom Inacio de Loyola.
Vi følger flere som har reist dit fra bl.a Sverige og Norge og vi får høre deres erfaringer. Vi viser opptak fra senteret med bl.a. fysiske operasjoner uten bedøvelse og snakker i etterkant med de som blir behandlet som forteller om sin opplevelse.
Kjente vitenskapsmenn og forskere, bl.a Deepak Chopra og Rudolf E. Tanzi kommer med oppsiktsvekkende uttalelser i filmen om det forunderlige som skjer der.
Musikken til filmen er laget av Tron Syversen og Helene Edler Lorentzen. Det ligger ved en bonus-CD med musikkstykkene. Her finner du også musikk som ikke tidligere er utgitt.
Dette er en nøytral og spennende dokumentarfilm som passer de som er nysgjerrig på livets mysterier. Verdt å se!

Både DVD og musikk-CD 250,-

Du kan nå kjøpe de fleste utgivelser digitalt, betale med Paypal (tar alle typer kort og er sikkert) og får tilsendt linken direkte etterpå. Dette er helt nytt, så vi ønsker kommentarer på hvordan det fungerer. Vi er litt i tvil om hvordan zip-filer virker på Apple-produkter: Hvis det ikke fungerer som det skal har vi muligheten til å sende filene separat enten som mp3 eller i Apple format. MusikkCDer kan også lastes ned fra ITunes og Apple Music og kjøpes der.

Comments are closed