Piano Poems

Piano PoemsInfo


PIANO POEMS
Denne CDen er inspirert av dikt laget av Merete Atne og et bilde malt av Anne-Elisabeth Lien (www.gallerilien.no). Musikken er laget mens jeg hørte på diktene og det siste sporet samtidig som bildet ble malt.

Piano Poems tar deg med på en reise hinsides ord og bilder der fantasien og inspirasjonen overtar. Piano er hovedinstrumentet med tillegg av keyboards og stemmene til 4 sangere; Helene Lorentzen, Silja Irene Høvin, Pernille Borud og Siri McAlpine.

Dette melodiske og meditative albumet er perfekt til avslapning, visualiseringer, massasje og yoga. Her kan du virkelig drømme deg bort og få en pause fra en travel hverdag.

Piano Poems har vært helt oppe på #6 på Top 100 på ZoneMusicReporter for radioer i USA.

Instrumenter: Piano, keyboards og kvinnestemmer. Vokal Helene Lorentzen, Silja Irene Høvin, Pernille Borud og Siri McAlpine.

For avslapning, visualiseringer, massasje, meditasjon og yoga.

Spor 1: Come Closer (4:08)
Spor 2: Flow of Life (9:06)
Spor 3: Love Song (6:04)
Spor 4: You and Me Forever (5:50)
Spor 5: Stars at Night (3:33)
Spor 6: Safe Journey (3:34)
Spor 7: Far Away Here (4:26)
Spor 8: Freedom Song (6:47)
Spor 9: Worlds Beyond (6:42)
Spor 10: Blue Dawn (11:23)


Total Spilletid: 62:10
kjoepnaaknappxx
Har du Apple-produkter kan du bruke denne linken for å laste ned:


FOR DOWNLOAD, SE NEDENFOR

Piano Poems DIGITAL DOWNLOAD
Inspirert av dikt og maleri, tar dette instrumentale albumet deg med på en reise forbi ord og bilde inn i et rent rike av inspirert tilstedeværelse. Med piano, keyboards og de vakre stemmene til fire kvinnelige sangere, er dette melodiske og meditative albumet perfekt for avslapning, massasje, yoga, lesing og gåturer. Total spilletid: 62:10
Pris: kr79.00

Comments are closed