Elin Løkken (Vokalist og produsent) og Tron Syversen (Komponist og produsent)
Tron Syversen:
Jeg er 54 år og startet å spille piano da jeg var 7. Jeg liker, og spiller mange stilarter av musikk, fra klassisk til jazz.

De siste 8 årene har jeg blitt stadig mer interessert i new age musikk og meditasjon. Jeg har lagret mangfoldige ideer på min datamaskin og som noter.

Jeg har et profesjonelt studio (www.pan.no) hvor jeg har tatt opp og jobbet med mange artister. De siste 2 årene har jeg konsentrert meg mer og mer om min egen musikk. Jeg holder på med opptak og miksing av rundt 30 musikkstykker, de fleste godt egnet til avslapning og avspenning. Mye av musikken egner seg også til meditasjon, som bakgrunn for terapi og behandling, som filmmusikk og mye annet.

Jeg har hovedansvaret fram til og med innspilling av arrangementene. Etter innspillingsprosessen tar Elin over hovedansvaret.

Elin Løkken:
Elin's medvirkning i prosjektet har vart siden februar 2003, da hun først ble spurt om å synge en av melodiene (The Beginning). Hun falt helt for dette stykket og for de andre som har blitt presentert henne siden dette. Bortsett fra CD1 er hun involvert i alle produksjonene. Hun jobber med editering av opptakene og har hovedansvaret for miksprosessen i tillegg til å være produsent. Hennes medvirkning er essensiell for det endelige resultatet.

Elin startet som trubadur i 1993. Etterhvert fattet hun også stor interesse for jazz og evergreens og hun er nå vokalist i en jazz-trio og i et storband. Hennes hovedinstrumenter er vokal og gitar.