Produsentene

produsenteneTron Syversen:
Jeg startet å spille piano da jeg var 7. Jeg liker, og spiller mange stilarter av musikk, fra klassisk til jazz. Musikk har alltid vært hovedingrediensen i livet mitt.

De siste 14 årene har jeg blitt stadig mer interessert i new age musikk og meditasjon. Jeg har lagret mangfoldige ideer på min datamaskin og som noter.

Jeg har et profesjonelt studio (www.pan.no) hvor jeg har tatt opp og jobbet med mange artister. De siste 10 årene har jeg konsentrert meg mer og mer om min egen musikk. Jeg holder på med opptak og miksing av rundt 30 musikkstykker, de fleste godt egnet til avslapning og avspenning. Mye av musikken egner seg også til meditasjon, som bakgrunn for terapi og behandling, som filmmusikk og mye annet.

Alt vi lager er gjort i mitt eget studio. Noe er også gjort i et studiorom på hytta. Grunnlaget for CD’en Whispers of Assisi er laget i et kloster i Italia nær Assisi. Franz av Assisi har oppholdt seg i dette klosteret. Vi var der en uke og jeg laget mye musikk både til innspillte meditatjoner jeg hadde med meg (Runar Halonen), til meditasjoner som ble lest live i klosteret og mange andre improvisjasjoner. Det legges ned uttallige arbeidstimer i hver utgivelse der. Det legges stor vekt på å bruke topp live musikere bl.a. leier vi inn musikere som spiller i Secret Garden, Operaorkesteret og Kringkastningsorkesteret.

Elin Løkken:
Elin’s medvirkning i prosjektet har varte fra februar 2003, da hun først ble spurt om å synge en av melodiene (The Beginning). Hun falt helt for dette stykket og for de andre som har blitt presentert henne siden dette. Bortsett fra CD1 er hun involvert i alle produksjonene. Hun jobber med editering av opptakene og har hovedansvaret for miksprosessen i tillegg til å være produsent. Hennes medvirkning er essensiell for det endelige resultatet. Hennes medvirkning varte fram til 2009.

Elin startet som trubadur i 1993. Hennes hovedinstrumenter er vokal og gitar.

Comments are closed