Vår musikk

MUSIKK CD’er/DOWNLOAD:kjoepnaaknappxx

Voices from Heaven VOL IIDisse magiske komposisjonene av Runar Halonen og Tron Syversen er supplert av den engleaktige stemmen til Helene Edler Lorentzen (Rainbow bridge) og vil ta deg på en reise dypt inn til ditt indre.

Musikken på Voices from Heaven II gir deg et kanalisert arrangement på både piano og keyboard, kombinert med stemmer som flyter på bølgene av musikk for å oppnå et kraftfullt lydhealing-album som skaper unike frekvenser som blir oppfattet av kroppen din. Disse frekvensene vil slippe energier fri når de høye og skape notene blir hørt. Dette skaper en nål-energi slik man opplever under akupunktur, men uten nålene. Sjamantrommer er brukt på spor 2(Rainbow Bridge)


3 spor - total spilletid 57:37
Instruments: Piano, synthesizers, keyboards, sjamantromme og stemmer(mann og kvinne)


For healing, stressreduksjon og dyp avslapning
kjoepnaaknappxx

Garden of Visions
Med et flytende landskap med piano og keyboards, tar disse fire lange melodiene deg med til en verden av dyp ro. Perfekt til massasje, meditasjon og visualisering og suveren for å stresse ned.
Denne første CD'en er uten stemme/sang. Et av stykkene er laget mens dikt er blitt opplest.


4 spor - Total spilletid 79:19
Instrumenter piano og keyboards.


For massasje, meditasjon og visualisering og suveren for å stresse ned


kjoepnaaknappxx

Sacred Dreams

Sacred Dreams Vakker, beroligende og melodisk musikk. Disse 10 "vuggesangene" er passende for alle aldersgrupper. Melodiene er spesielt egnet til å høre på om kvelden før en lang natt med fredfull søvn eller som bakgrunn til de fleste former for terapi. Hvis du ikke føler deg komfortabel med å synge ditt barn i søvn, så gjør denne jobben for deg! Dette er et perfekt album til å få både deg og ditt barn inn i en avslappet modus eller for de med søvnproblemer.

10 spor - total spilletid 57:54
Instrumenter: Fiolin, engelsk horn, gitarer, stemme, cello, fløyte, piano og keyboards. Vokal Elin Løkken.

Passer for innsovning, avslapning, berolige barn, bakgrunnsmusikk, venterom.kjoepnaaknappxx

Peaceful Journey

Peaceful Journey En oppløftende og fredfull reise inn i en tilstand av total avslapning med disse 9 vakre arrangerte melodiene. Symfonisk lydbilde, harmoniske melodier. Passer for de fleste som ønsker å senke skuldrene etter en stressende dag eller som bakgrunnsmusikk til en koselig middag.
En av våre bestselgere!

9 spor - spilletid 61:32
Instrumenter: Stemme, piano, fiolin, engelsk horn, cello, keyboards, gitarer og fløyte. Vokal Elin Løkken

For avslapning, visualisering, bakgrunnsmusikk, venterom, massasje, SPA mm.
kjoepnaaknappxx

Your Healing Hour

Your Healing Hour er en hel sammenhengende time med avslappende og healende musikk. Denne CDen brukes av svært mange terapeuter og healere. Perfekt som bakgrunn for en times behandling. 4 ganger i løpet av timen kommer en veldig rolig melodi med stemme (uten tekst, kun nynning). Vi har også laget to Reiki-versjoner av denne CD med varslingslyd(pling) hvert tredje eller femte minutt.

1 spor - spilletid 59:30
Instrumenter: piano, keyboards og stemme. Vokal Elin Løkken.

For innsovning, massasje, meditasjoner, Reiki, yoga, ulike terapiformer og visualiseringer.


kjoepnaaknappxx

Inner Balance

Med nydelige Inner Balance kan du lukke øynene, åpne din sjel og finne din indre balanse med disse beroligende og vakre komposisjonene. Det første sporet er med keyboard-gitar som stryker over din sjel med en eksotisk bris. Her kan du drømme deg bort og senke skuldrene i vakre toner.

3 spor - spilletid 74:20
Instrumenter: piano, keyboard og stemme. Vokal Elin Løkken.

Tre lange musikkspor som egner seg utmerket til de fleste former for terapi, massasje, meditasjon og visualiseringkjoepnaaknappxx

Gentle Moments

Den er skapt for de gode stundene i livet. Beroligende for både kropp og sjel . Et nydelig album som vil løfte deg opp fra moll til dur og gi deg lys energi. Det har tatt lang tid å lage den, men vi ville ha et resultat som vi virkelig drømte om.
En av låtene er opprinnelig laget til en guidet meditasjon med healer Runar Halonen og hans CD "Skap det livet du ønsker deg". Musikken til denne er laget i et kloster i Italia, nær Assisi. De 3 andre sporene på Gentle Moments består av vakre temaer plukket fra timesvis med improvisasjoner.

4 spor - spilletid 62:10
Instrumenter: Sopransaxofon, fiolin, gitar, stemmer. Vokal Elin Løkken og Geirmund Hansen.

For massasje, meditasjoner, venterom, avslapning og for SPA.


kjoepnaaknappxx

Whispers of Assisi

Bli med på en avstressende og fredelig reise i vakre toner. Drøm deg bort, få hjelp til å oppfylle dine drømmer via visualiseringer.
Musikken til dette albumet er laget i klosteret Abbazia Di San Pietro i Italia. Klosteret er bygget i 1158 og ligger ved den lille byen Trevi, ikke langt fra Assisi. Franz av Assisi har vært i klosteret og det var en ganske spesiell opplevelse å lage musikk i de gamle historiske bygningene. De fredfylte pianotonene ble tatt opp i klosteret og det er senere lagt på både mannestemme og kvinnestemme, fiolin og forskjellige keyboards her i studio i Norge. Kirkeklokkene og fuglekvitteret i bakgrunnen er tatt opp i klosteret. Musikken er også brukt som bakgrunn til meditasjoner med Runar Halonen og Annfrid Leikvoll.

4 spor - spilletid 67:49
Instrumenter: Piano, keyboards, fiolin og stemmer(mann og kvinne) Vokal Elin Løkken og Gjermund Hansen.

For avslapning, massasje, Yoga, ulike terapiformer, dyp meditasjon, visualiserng og innsovning.kjoepnaaknappxx


Piano Poems

Piano Poems tar deg med på en reise hinsides ord og bilder der fantasien og inspirasjonen overtar. Piano er hovedinstrumentet med tillegg av keyboards og stemmene til 4 sangere.
Denne CDen er inspirert av dikt laget av Merete Atne og et bilde malt av Anne-Elisabeth Lien. Musikken er laget mens diktene ble opplest og det siste sporet samtidig som bildet ble malt.
Her tar englene med deg på en flyvende reise og du kan virkelig drømme deg langt bort og få en pause fra en travel hverdag.

Piano Poems har vært helt oppe på #6 på Top 100 på ZoneMusicReporter for radioer over hele verden.

10 spor - spilletid 73:10
Instrumenter: Piano, keyboards og kvinnestemmer. Vokal Helene Lorentzen, Silja Irene Høvin, Pernille Borud og Siri McAlpine.

For avslapning, visualiseringer, massasje, meditasjon og yoga.kjoepnaaknappxx

Relaxing Music for Pets and Owners

Vi har fått mange reaksjoner på hvordan vår musikk virker på dyr, alt fra en schaefer som legger ørene inntil høyttalerne, "skravlete" undulater som plutselig blir stille og en hund som tok med tepper fra forskjellige steder i huset og la foran høyttalerne.

I samarbeid med dyretolksenteret (www.dyretolksenteret.no) har vi plukket ut over 70 minutter av den mest avslappende musikken som egner seg for dyr. Og at det virker er det ingen tvil om. Fler av våre kunder melder om at de setter på musikken hver gang de reiser ut og dyrene er alene hjemme.

Dette er en samleCD med musikk valgt ut blant TRON Syversen's MusikkCDer. Du finner spor fra Whispers of Assisi, Gentle Moments og Inner Balance og 3 stykker fra Sacred Dreams.

Spor 1: Silent Paws (23:47)
Spor 2: Dreams of Passion (05:53)
Spor 3: Whiskers (20:35)
Spor 4: Heavenly Fur (05:55)
Spor 5: Adoring Beauty (12:58)
Spor 6: Fluffy Calm (05:34)

Total spilletid: 73:22

6 spor
Spilletid 73:22

NÅ TILBUD 95 kr


kjoepnaaknappxx

Voices from Heaven

Kanalisert musikk av Tron Syversen og kanalisert lydhealing av Runar Halonen. Runar uttaler:
"Da Tron og jeg bestemte oss for a lage en healing CD, hadde vi ingen spesielle planer om hvordan vi skulle lage den. Vi bestemte oss simpelthen for å kanalisere hans musikk og min stemme samtidig. Slik ble CDen skapt ved en spontan forening av Tron’s musikalske kreativitet og mine helbredende evner.

Lydhealing er et kraftfullt verktøy som oppstår i øyeblikket. Jeg opplever det som en dyptgående kraft. Energien som skapes ved lydhealing er på en måte veldig spiss, og kan best beskrives som en slags nålenergi.
Lydhealing skaper helt unike frekvenser som er svært spesifikke til enhver situasjon. Energiene bruker stemmen min som et instrument som når spesifikke områder i kroppen eller sinnet ditt. Lyden bærer energiene. Når lyd brukes vil kroppen reagere umiddelbart. Det kan føles som en vibrasjon eller en slags strømning i kroppen. Lydhealing er alltid tilpasset hva klienten eller gruppen trenger. Det kan virke litt rart for noen i begynnelsen, men det er noe alle vil gjenkjenne for virkningen vil være der umiddelbart. Vi vet fra før at lyd har påvirket oss mange ganger gjennom musikk, fuglesang eller andre lyder. Musikk kan være energigivende, avslappende eller forstyrrende. Vi har alle forskjellig musikksmaker og reagerer ulikt på forskjellig musikk. Som healer styrer jeg ikke lyden som kommer. Det kommer forskjellige vokallyder, både høye og lave toner. Via indre bilder ser jeg hvor lyden spesifikt arbeider på klienten eller i gruppen.

Flere har kommentert at det ikke høres ut som min stemme når lydene kommer. Noen har spurt meg i etterkant av lydhealing om jeg bruker noen slags instrumenter for å skape lydene, men det gjør jeg ikke. Healingenergiene skaper lyder selv ved å styre pusten og munnen min

Disse sporene har blitt til i nuet uten forutgående planlegging. Vi hadde aldri prøvd noe lignende før vi gjorde disse kanaliserings-opptakene på hytta til Tron.

Runar og Tron har tidligere samarbeidet om flere healing/meditasjons-CDer, men dette representerer noe helt nytt for begge."

Spor 1: Voices in Heaven`s Cathedral (16:13)
Spor 2: Voices for Mother Earth (18:22)
Spor 3: Voices of Dreams (18:32)

Total spilletid 53:07

For healing, stressreduksjon og dyp avslapning


kjoepnaaknappxx


Piano Meditations

Et nydelig og magisk improvisert album skapt i nuet. Denne musikken tar deg langt inn i ditt indre univers med sin mykhet og dybde. En engelstemme omfavner deg med sine vinger og sørger for en trygg reise.
Så gled deg til over en time med lange, melodiske stykker som tar deg dypt inn i din fantasiverden.

2 stykker er laget til en meditasjon med en dansk terapeut og den tredje til en meditasjon med Phil Phillips, alt samtidig med at meditasjonene ble lest. Det siste stykket er opprinnelig improvisert på piano, men vi har senere lagt til full symfonisk besetning og stemmen til Helene Edler Lorentzen.

"I would recommend to you dear reader and listener to give this one a try, after much thought and deliberation, I rate this to be one of the most important New Age music albums to be released this century."
- Steve Sheppard, One World Music.


4 spor - total spilletid 62:19
Instrumenter: Piano, keyboards og stemme(r). Vokal Helene Edler Lorentzen og Siri McAlpine(spor 3, Golden Forest).
. Spor 4: Fløyte, obo, engelsk og fransk horn, trombone, trompet, fiolin, cello og stemme(Helene Edler Lorentzen).

For massasje, Yoga, meditasjon, sjelereise, visualisering, avslapning, bakgrunnsmusikk, SPA mm.


Alle priser er inkl.mva

Comments are closed