HER FINNER DU VÅR MUSIKK FOR AVSLAPNING OG VELVÆRE
"Kyss meg" - NYSKREVET NORSK MUSIKK

Vakker, fengende, variert, morsom og melodiøs. Gjennomført. Godt teknisk produsert. Utgivelsen bærer preg av Vildes modne reflekterte tekster av høy kvalitet som fremføres i lekne melodier med et aldri så lite "erotisk touch". Sammen gir dette en spenst og dynamikk som skaper gjenkjenning, spesielt i voksne menneskers liv. Platen inspirerer til glede og ettertanke! Den er god for - ikke bare en, men flere mulige hiter.

Av platens 13 spor er 11 komposisjoner spesielt laget til denne CD. 3 av Jan Toft, 4 av Calle Apeland (Vamp), 1 av Thomas Wiehe og 3 av Vilde Bjerke. To av Vildes tidligere sanger er tatt med, nå i helt ny innpakning. Samtlige tekster er av Vilde Berke. Alle har levert solide, sterke og fengende melodier i kjent stil fra deres hånd. Gjesteartistene på utgivelsen er Jan Toft (vokalist Vamp, 91-99) og en overraskelse innen norsk musikkliv - en nykommer med stor stemmeprakt - 19-årige Geirmund Toresen Hansen. Øvrige musikere som har bidratt i løpet av innspillingsperioden, er blant de fremste i Norge/verden, som Knut Reiersrud, Paolo Vinaccia og Nils Einar Vinjor.

Les mer om Vilde Bjerke og om produksjonen på www.vildebjerke.no

Pris 179 inkl mva og porto - Bestill

CD'en er arrangert og produsert av Elin Løkken og Tron Syversen (som også har produsert all musikken du finner på disse sidene).

NB - dette er ikke avslapningsmusikk som de andre CD'ene du finner her.


Smakebiter:
Fri som en fugl klipp 1
Fri som en fugl klipp 2
Kyss meg
Med havet i sitt blikk
Mandagsblues
Sjalusi
Min Venn
Forelsket
Hold Meg
Eplet og stjernen
Tenker på deg
Om du vil
Møte i vindeltrappen
En engel går på jorden