Anne-Elisabeth Lien – Bare Lykkelige Dager


Med Anne-Elisabeth LienBare Lykkelige Dager- Anne-Elisabeth Lien

TILBUD CD 50 kr

Dette er en cd som gir deg en boost og en opptur i det å være deg. Virkelig en motivasjons cd som kan brukes når du ikke føler deg helt på topp. Den hjelper deg å se din egen verdi og dine egne potensialer. Her er det også et spor hvor du kan jobbe med uforløste følelser fra barndommen.Hvor du møter barnet i deg selv.
Denne kan virkelig løfte selfølelsen din opp på et nytt nivå.

Spor 1 En guidet meditasjon med fokus på hjertet (22:09)
Denne meditasjonen gir deg en opptur i det å være deg. Den hjelper deg å komme i mer kontakt med deg selv og ditt potensiale. Den kan vise deg at du er så mye mer enn det du allerede har opplevd, og den kan være til hjelp hvis du har noen dager som ikke er så lette. Du blir veiledet med kjærlighet og glede. Og du kan oppleve dyp ro og harmoni.
Bli den lykkelige personen du kjenner!

Spor 2 Da jeg møtte meg selv igjen (19:44)
Dette er en meditasjon med fokus på elementer fra barndommen som ikke har kommet opp til overflaten og blitt forløst. Den setter deg i kontakt med deg selv som barn. For å kunne gå tilbake og løse opp følelser som har satt seg fast. Denne kan brukes om igjen mange ganger, for virkelig å komme i dybden av deg selv. Du blir veiledet med omsorg og en avslappende atmosfære. Gi slipp og la hjertet ditt fylles med fred.

Spor 3 Musikk for egen meditasjon (19:36)