DVDMommy and me DVD The start of a Journey

Denne DVD'en inneholder et utvalg av spor fra Tron Syversen sine avslappende CD'er laget spesielt med tanke på gravide, foreldre og barn. Disse komposisjonene er for de spesielle tidene dere tilbringer sammen, for rolige kvelder og for å roe seg ned før en natt med god søvn.

Musikken er for alle aldre. Vi har skapt den spesielt for deg og din familie, så dere kan tilbringe hyggelige stunder sammen i fred og harmoni.
Den kan også utmerket godt brukes som avslappende bakgrunnsmusikk, som musikk til terapi, Yoga, og for å sovne inn eller meditere.
Vakker og avslappende musikk og vakre bilder av natur og mennesker.

NÅ: TILBUD kun kr 90,-JOHN OF GOD - Mirakelmannen i Brasil.

John of God ansees av mange å være den største, nålevende healeren på jorden i dag og folk fra hele verden strømmer til han og Casa de Dom Inacio de Loyola.
Vi følger flere som har reist dit fra bl.a Sverige og Norge og vi får høre deres erfaringer. Vi viser opptak fra senteret med bl.a. fysiske operasjoner uten bedøvelse og snakker i etterkant med de som blir behandlet som forteller om sin opplevelse.
Kjente vitenskapsmenn og forskere, bl.a Deepak Chopra og Rudolf E. Tanzi kommer med oppsiktsvekkende uttalelser i filmen om det forunderlige som skjer der.
Musikken til filmen er laget av Tron Syversen og Helene Edler Lorentzen. Det ligger ved en bonus-CD med musikkstykkene. Her finner du også musikk som ikke tidligere er utgitt.
Dette er en nøytral og spennende dokumentarfilm som passer de som er nysgjerrig på livets mysterier. Verdt å se!

Både DVD og musikk-CD 250,-