Guidede MeditasjonerDen Uendelige Reisen Runar Halonen

Visste du at du daglig mottar store mengder ubevisst informasjon? Du har mange ganger opplevd at når du tenker på en person så ringer vedkommende på døren din eller ringer på telefonen. Dere har i forkant kommunisert ubevisst. Du har kanskje opplevd å ha en god følelse til plutselig føle deg nedstemt? Hvorfor skjer dette? Hvordan virker sansene dine som vi omtaler som den sjette sans og de synske kanalene? I meditasjonen på denne cden så veileder Runar Halonen deg inn i det ubevisste sinnet – underbevissthet og i ditt åndelige landskap.

3 spor, totalt 73:47 - Intro og 2 lange meditasjoner (40:44 og 17:51)
7 MØTER med åndeverdenen - SIGNE SANDVIG

Guidede meditasjoner på norsk

Da Signe startet sin utvikling som medium, savnet hun flere varierte guidede meditasjoner på norsk. Med denne CD vil hun hjelpe deg når du har behov for å trekke deg tilbake fra omverdenen og stille ditt sinn mot kjærligheten og støtten som følger deg fra åndeverdenen.
Signe er aktiv i Oslo Spiritualist Society, spesielt innenfor spiritualistisk filosofi.

8 spor - 7 meditatjoner og intro, totalt ca 77 min


Andrè Kirsebom - Selvhealing - NYHET

Selvhealing er en cd som kan hjelpe deg til å utvikle din healing og selvhealing. CD’en starter med øvelser for å helpe deg til å finne ut hva som kan han trigget din sykdom. Videre gir den deg flere øvelser, flere guidede meditasjoner innen healing og hvor du kan møte din healerguide.

10 spor, totalt 74:30

Aktivering av din indre healingevne Runar Halonen

Healer Runar Halonen tar deg med på en times veiledning i aktivering av din indre Healingevne.
Runar sier dette om albumet: Dette er et healing album og veiledning i din indre healingevne. Du vil bli tatt med ut på en reise og du kan oppleve healing energi på en høy frekvens. Du kan oppleve at din indre healingevne blir aktivert eller styrket.
1 spor: 59:30


Skap det livet du ønsker deg Runar Halonen

Denne CD'en er skapt for å bevisstgjøre for deg at dine tanker og følelser i din hverdag har stor betydning for ditt velvære og helse. Når du åpner opp døren for positive energier, så er du i kontakt med ditt høyere selv, kjærligheten, din sannhet. Innlesningen og musikken som er skapt på dette albumet er sammensatt slik at du kan oppleve energi-hevninger til et høyere nivå. Når du har oppnådd dette nivået vil du føle glede og kjærlighet i livet.
5 spor til sammen 74:22


Aktiv smertelindring overlege dr.med Egil A. Fors

Dette albumet er laget i samarbeide med dr.med Egil A. Fors, overlege ved Tverrfaglig Smertesenter, St Olavs Hospital/ Institutt for nevro medisin, NTNU, Trondheim. Det anvender vitenskapelige prinsipper for avslapning og visualisering (selvhypnose) for å lindre smerter og stress. Du vil få høre en kombinasjon av musikk, avslapningsprosedyrer og en veiledet, smertelindrende fantasireise. De rene musikk-sporene har forskjellig varighet. Husk på at «alt du oppfatter, også smerter, er avhengig av at du retter fokus mot det».

Den inneholder 4 spor, ett med en visualisering (21:52) og 3 rene musikkspor for egne visualiseringer i forskjellige lengder.En reise i sansene - Annfrid Leikvoll

Malerinnen Annfrid Leikvoll tar deg med på flere reiser i dette albumet. Den inneholder 4 meditasjoner med musikk bak med varighet fra ca 16 - 20 minutter. Alle meditasjonene er tatt opp live i klosteret Abbazia di San Pietro i Italia. Musikken til 2 av meditasjonene er også laget der. Bakgrunn til de andre 2 meditasjonene er hentet fra våre album Inner Balance og Your Healing Hour.

Selv om en av meditasjonene er rettet mot maling og farger, så er dette noe de fleste kan ha glede av. Det er bla fokusert på menneskelige verdier.
4 spor, totalt 73:07Meditasjoner for ro og balanse i hverdagen - Anne-Elisabeth Lien

TILBUD 50 KR

Dette albumet er laget med tanke på de som ønsker å prøve meditasjon eller visualisering og som ønsker hjelp til å få en bedre og mer positiv hverdag. Men de som allerede mediterer vil også ha stor glede av albumetn. Meditasjonene er laget og blir lest av healer og kunstner Anne-Elisabeth Lien. Meditasjonene er ikke lengre enn at du kan flette dem inn i hverdagen (et drøyt kvarter på hver av dem). TILBUD CD 50 kr

4 spor totalt 73:10
Fyrtårnet - Healer og Medium Andrè Kirsebom

André Kirsebom jobber som medium med Healing, Husrens og Kanaliseringer fra den andre siden.
2 spor, totalt 55:05

Fyrtårnet er en unik healing meditasjon hvor du vil kunne se din sjel og din aura, rense deg og få healing Healingen vil kunne virke på fysiske, mentale og emosjonelle plager.
Inn i Kroppen er en reise til ditt indre og til din sjel for å få svar på mange av dine essensielle spørsmål. Du vil kunne finne mer ut om hvem du er og hvorfor du besøker denne jorden i dette livet. Meditasjonen vil kunne hjelpe deg til å finne nye rettinger i ditt liv.


Den Japanske Have - Andrè Kirsebom


2 spor, totalt 50:53
Den Japanske Have er en meditasjonen bringer hvor du vil få muligheten til å høre mange forskjellige lyder. Disse vil hjelpe til med å åpne dine auditive sanser og utvikle din klarhørsel. I meditasjonen vil du kunne møte en hjelper, guide eller en engel.
Telefonen er en auditiv meditasjon for klarhørsel. Telefonen tar deg til et gammelt hus hvor du kan høre forskjellige lyder. Du vil bli tatt til en gammel spirituell telefon som lar deg ringe til en av dine kjære, en hjelper, guide eller en engel.
Avspening og mental trening - Lena Sundin

Lær deg kunsten å slappe av i kropp og sinn og styr ditt liv i den retningen DU ønsker.
Dette er et treningsprogram som kan brukes av alle. CDen har 5 spor totalt 66:36:
1. Muskelavspenning
2. Finn ditt mentale rom
3. Mental trening med positive affirmasjoner og visualiseringer
4. Styrk ditt selvbilde
5. Skap målbilder for fremtidenSlipp Kjærligheten Inn- Anne-Elisabeth Lien

TILBUD 50 KR

Tekstene på CDen er kanalisert av Anne-Elisabet og det er hennes høyeste ønske at CDen skal løfte energien til så mange mennesker som mulig. Hun håper denne CDen kan ta deg med videre i din egen utvikling og gi deg nye opplevelser visuellt og følelsesmessig.
4 spor, totalt 77:35 ett spor er rent musikkspor TILBUD CD 50 kr


Med Anne-Elisabeth Lien

Bare Lykkelige Dager- Anne-Elisabeth Lien

Dette er et album som gir deg en boost og en opptur i det å være deg. Virkelig en motivasjons cd som kan brukes når du ikke føler deg helt på topp. Den hjelper deg å se din egen verdi og dine egne potensialer. Her er det også et spor hvor du kan jobbe med uforløste følelser fra barndommen hvor du møter barnet i deg selv.
Denne kan virkelig løfte selvfølelsen din opp på et nytt nivå. TILBUD CD 50 kr
3 spor, totalt 61:29
Spor 1 En guidet meditasjon med fokus på hjertet (22:09)
Spor 2 Da jeg møtte meg selv igjen (19:44)
Spor 3 Musikk for egen meditasjon (19:36)


Med Anne-Elisabeth Lien

Ditt Drømmeunivers- Anne-Elisabeth Lien

TILBUD 50 KR

Nå har det endelig kommet en fantastisk meditasjons-CD for barn!Her har barn og unge en anledning til å lære seg verktøy for å finne ro i en hektisk hverdag.Reise gjennom farger og ulike landskap. Avslappning av hele kroppen. Åpner opp for kreativiteten og lysten til å tegne/male det man opplever og kjenner på. Og et eget spor som fremmer søvn. Dette er en nydelig CD som passer for grupper av barn, barnehager, sfo-institusjoner og enkeltpersoner. TILBUD 50 kr

Spor 1 Det glade fargehuset (14:46)
Spor 2 Din drømmehage (14:33)
Spor 3 Flygende teppe (10:44)
Spor 4 Sov godt min skatt (27:41)

TILBUD Fysisk CD: 50

Kontakt med Åndene- Andrè Kirsebom

Kontakt med åndene har 2 meditasjoner og 2 induksjoner til transe.

Den første meditasjonen heter Benken og er en enkel men effektiv måte å få kontakt med åndeverdenen. Den fremmer klarsyn, følelser og hørsel.
Å sitte i energien er den andre meditasjonen. Å sitte i energien og bygge opp denne og blandingen med åndeverdenen er en av de viktigste ting du kan gjøre for å utvikle ditt mediumskap.
To Induksjoner. Den første induksjonen leder deg inn i en lettere transe men den andre leder deg inn i en dypere transe. Disse er hovedsakelig laget for trening i grupper der lederen av gruppen vil kunne gi deltakerne forskjellige oppgaver der induksjonen slutter.

8 spor, totalt 58:13
Selvtillit- Andrè Kirsebom

Selvtillit er en CD som kan hjelpe deg til å bygge opp din selvtillit, generelt eller innen et felt. CD’en starter med å fortelle om noen metoder som kan brukes. Videre gir den deg øvelser, visualiseringer og en guidet meditasjon som du kan bruke for å øke selvtilliten. Gjennom å bruke cd’en og øvelsene flittig vil du kunne jobbe strukturert med deg selv.

11 spor, totalt 45:47Guidede Meditasjoner- Merete Atne

Du trenger ingen forkunnskaper for å kunne bruke denne CD-en. Den er laget med tanke på at du skal kunne føle og kjenne en ro og heale deg selv i en travel hverdag.

Spor 1 Indre Ro og Healing (24:20) er en Healing meditasjon som kan gi deg dyp indre ro, muligheten til å heale deg selv, føle deg mer tilstede og kjenne deg bedre til sinns.
Spor 2 Leirbålet (22:14) Dette er en meditasjon som lar deg få¨mulighet til å møte en eller flere av dine healing guider.
Spor 3 Øv opp din konsentrasjonsevne (20:13) Dette sporet er laget for å øve opp konsentrasjonsevnen din. Et helt nytt musikk-spor som ikke er utgitt på noen annen CD i Norge.
Tanker om livet i ord og toner - Merete Atne

Dette er diktene som var grunnlaget for Piano Poems. Piano Poems kom opp på 6.plass på New Age/Relax-radiostasjoner over hele verden. Mange av radiostasjonene hadde Piano Poems blandt de 2 mest spilte CDer den sommeren. Det er derfor veldig spennende for meg å gi ut originalen og dermed hva som har inspirert til musikken.
Diktene er laget av Merete Atne og lest av skuespiller Morten Røhrt (bl.a. Hotell Cæsar). Alle stykkene er improvisert til innlesningen av diktene og alt ble til på første forsøk. Helene Edler Lorentzen, Siri McAlpine, Pernille Borud og Silja Irene Hovin medvirker på vokal.Find Your Spirit Within - Phil Phillips

Phil Phillips er godt kjent fra alternativmesser i Norge. Han er meget populær både når det gjelder å se inn i fremtiden, som healer og for kontakt med "den andre siden". Både meditasjon og musikk er laget samtidig, den ene foran et publikum i Unity Senteret i Oslo. Helene Edler Lorentzen medvirker med sin nydelige stemme.
Denne CDen inneholder 2 meditasjoner på engelsk.
Den første; "Stairway to your inner guide" hjelper deg finne dine guider. Hjelper deg også heale deg selv og andre.
Spor 2; "A peaceful path with love and healing" tar deg med på en tur i skogen. Den hjelper deg finne kraften du har inni deg selv.
Musikken finnes også som 2 separate spor der du kan lage dine egne meditasjoner.Alle priser er inkl.mva