Hvordan bruke musikken

Her er forskjellige forslag og tips på hvor hvordan du kan bruke Tron’s musikk:
Det er vårt største ønske at flest mulig skal ha glede og nytte av musikken vår. Ingenting inspirerer og gleder oss mer enn å være i kontakt med brukere som har oppnådd noe positivt i livet sitt ved hjelp av musikken.

Mer utfyllende informasjoner kommer etter hvert – denne siden er under utvikling. Vi ønsker brukernes egne historier om hvordan de har blitt hjulpet av musikken vår.

I Aldershjem
Alle CDer egner seg som bakgrunnsmusikk i aldershjem. Skaper en rolig og behagelig atmosfære.

ADHD
Vi har hørt om forsøk på ungdommer med ADHD og musikk. Ved lytting til rolig musikk er det oppnådd positive resultater.

Aromaterapi
Vår musikk skaper den rette rammen rundt aromaterapi-behandlinger.
Den hjelper også pasienten til å komme i en stemning som er lettere mottakelig for behandlingen.Vi anbefaler CDer med lengre stykker som Your Healing hour, Inner Balance, Whispers of Assisi og Gentle Moments.

Avslapning
Vår musikk er laget spesielt med tanke på avslapning. Den roer ned hjerne- og hjerte-frekvens og du kjenner roen senker seg når du setter den på. Alle CDer er avslappende og kan være til stor hjelp i en travel hverdag. Vi anbefaler at du tar minst 10 minutter hver dag uten mobiltelefon eller andre forstyrrelser setter deg ned og lytter til musikken. Fokuser på pusten og å puste dypt ned i magen. La tankene flyte men fokuser på positive tanker. Drøm deg til ditt favorittsted, enten det er ei strand med palmer eller om det skulle være på et øde sted ved et vann på fjellet. Du vil merke en fornyet energi, at du får ladet opp batteriene. Kroppen har svært godt av denne formen for avslapning, mye forskning støtter dette.
Det er blant annet gjort forskning med vannkrystaller som utsettes for rolig musikk og forskjellene i krystallene er store før og etter påvirkningen. Når kroppen består av en veldig stor del vann, så kan du selv tenke deg hvordan det påvirker deg.
Ditt indre, kall det gjerne sjel eller sinn, har også svært godt av denne formen for avslapning. Positive tanker og bilder sammen med musikken kan gjøre underverker!! For deg som ønsker noe vakkert å lytte til anbefaler vi Peaceful Journey og Gentle Moments. Ønsker du å gå så dypt som mulig, så prøv Your Healing Hour, Garden og Visions, Whispers of Assisi og Inner Balance.

I Barnehager
Sett på musikken når barna skal ha sovestund og når de skal roe seg før de blir hentet av foreldrene.
Vi har vært i kontakt med barnehager som melder om veldig rolige barn som blir hentet!!
De fleste CDene egner seg til dette, men prøv spesielt Sacred Dreams (tidligere 10 Lullabies)

På Fly
På lange flyreiser er vel ingenting bedre enn avslappende og rolig musikk. Alle våre CDer er godt egnet til dette.

Hos frisører
Skap en hyggelig atmosfære og få kunder som kommer i avslapningsmodus.
Sacred Dreams, Peaceful Journey og Gentle Moments er kanskje spesielt godt egnet.