Meditasjoner for ro og balanse i hverdagen
Meditasjoner for ro og balanse i hverdagen - Anne-Elisabeth Lien

TILBUD 50 KR

Denne CD'en er laget med tanke på de som ønsker å prøve meditasjon eller visualisering og som ønsker hjelp til å få en bedre og mer positiv hverdag. Men de som allerede mediterer vil også ha stor glede av CDen. Meditasjonene er laget og blir lest av healer og kunstner Anne-Elisabeth Lien (www.gallerilien.no). Meditasjonene er ikke lengre enn at du kan flette dem inn i hverdagen (et drøyt kvarter på hver av dem).

Spor 1: Revitaliserende chakra meditasjon 16:06 Denne meditasjonen tar deg med på en reise gjennom chakraene dine hvor du lærer litt om hvert chakra. Meditasjonen renser og gir deg overskudd. Musikk: Warm Embrace fra ”Inner Balance”

Spor 2: Nå dine mål gjennom visualisering 16:36 Her blir du guidet gjennom en meditasjon som får deg til å belyse ulike områder i livet ditt. Du får hjelp til å å finne tilbake fokuset og balansen i hverdagen. Musikk: Inner Voices fra ”Gentle Moments”

Spor 3: Instrumental ” en reise i ditt eget landskap” 20:38 Her kan du la tankene vandre, la musikken fylle deg men ro og harmoni. Skap dine egne bilder og visualiseringer. Musikk: In the Monastery Garden fra ”Whispers of Assisi” – musikken er laget i et kloster i Italia nær Assisi. Fuglene og klokkene du hører er fra klosteret.

Spor 4: Avslapning for kropp og sjel 19:41 Her tar vi deg ned til et avslappende nivå hvor bølger og sol og det å bare være er i fokus. Musikk fra Skap det livet du ønsker deg (laget for Runar Halonen)