Tron Syversen musikk

A New SpringMusic for relaxation and wellbeing
NYHET! Vi inviterer deg til å oppleve våren der naturen våkner til liv. La disse melodiene ta deg til det magiske lyset av våren i Norge.
A New Spring har symfoniske arrangementer med fiolin, gitarer, cello, fløyte, engelsk horn, sopransaksofon, bass og piano som toppes av stemmen til Helene Edler.
8 spor, total spilletid 51:42Piano Meditations

Et nydelig og magisk improvisert album skapt i nuet. Denne musikken tar deg langt inn i ditt indre univers med sin mykhet og dybde. En engelstemme omfavner deg med sine vinger og sørger for en trygg reise. Så gled deg til over en time med lange, melodiske stykker som tar deg dypt inn i din fantasiverden.

"I would recommend to you dear reader and listener to give this one a try, after much thought and deliberation, I rate this to be one of the most important New Age music albums to be released this century." - Steve Sheppard, One World Music.

4 spor - total spilletid 62:19
Instrumenter: Piano, keyboards og stemme(r). Vokal Helene Edler Lorentzen og Siri McAlpine

For massasje, Yoga, meditasjon, sjelereise, visualisering, avslapning, bakgrunnsmusikk, SPA mm.

Piano Poems

Piano Poems tar deg med på en reise hinsides ord og bilder der fantasien og inspirasjonen overtar. Piano er hovedinstrumentet med tillegg av keyboards og stemmene til 4 sangere.
Her kan du virkelig drømme deg langt bort og få en pause fra en travel hverdag.

Piano Poems har vært helt oppe på #6 på Top 100 på ZoneMusicReporter for radioer over hele verden.

10 spor - spilletid 73:10
Instrumenter: Piano, keyboards og kvinnestemmer. Vokal Helene Lorentzen, Silja Irene Høvin, Pernille Borud og Siri McAlpine.

For avslapning, visualiseringer, massasje, meditasjon og yoga.Voices from Heaven VOL II

Disse magiske komposisjonene av Runar Halonen og Tron Syversen er supplert av den engleaktige stemmen til Helene Edler Lorentzen (Rainbow bridge) og vil ta deg på en reise dypt inn til ditt indre.
Musikken på Voices from Heaven II gir deg et kanalisert arrangement på både piano og keyboard, kombinert med stemmer som flyter på bølgene av musikk for å oppnå et kraftfullt lydhealing-album.

“…a beautiful voyage into a sonic landscape of flowing electronics and wordless vocalizations that caresses the listener with warmth and serenity.” "I can’t imagine there is a better massage recording out there".
- Retailing Insight Magazine

3 spor - total spilletid 57:37
Instrumenter: Piano, synthesizers, keyboards, sjamantromme og stemmer(mann og kvinne)

For healing, massasje, stressreduksjon og dyp avslapning

Voices from Heaven

Voicehealing - flytende keyboards og piano med Runar Halonens voice/sang

Disse sporene har blitt til i nuet uten forutgående planlegging. Vi hadde aldri prøvd noe lignende før vi gjorde disse kanaliserings-opptakene på hytta til Tron.

Runar og Tron har tidligere samarbeidet om flere healing/meditasjons-CDer, men dette representerer noe helt nytt for begge."

3 spor - Total spilletid 53:07
Instrumenter: Keyboards, piano og stemme

For healing, stressreduksjon, massasje og dyp avslapningWhispers of Assisi

Bli med på en avstressende og fredelig reise i vakre toner. Drøm deg bort, få hjelp til å oppfylle dine drømmer via visualiseringer.
Musikken til dette albumet er laget i klosteret Abbazia Di San Pietro i Italia. De fredfylte pianotonene ble tatt opp i klosteret og det er senere lagt på både manns-stemme og kvinnestemme, fiolin og forskjellige keyboards her i studio i Norge. Kirkeklokkene og fuglekvitteret i bakgrunnen er tatt opp i klosteret.

4 spor - spilletid 67:49
Instrumenter: Piano, keyboards, fiolin og stemmer(mann og kvinne) Vokal Elin Løkken og Gjermund Hansen.

For avslapning, massasje, Yoga, ulike terapiformer, dyp meditasjon, visualiserng og innsovning.

LES MER, LYTT og KJØP

Gentle Moments

Musikken er skapt for de gode stundene i livet. Beroligende for både kropp og sjel . Et nydelig album som vil løfte deg opp fra moll til dur og gi deg lys energi. Det har tatt lang tid å lage den, men vi ville ha et resultat som vi virkelig drømte om.
Gentle Moments består av vakre temaer plukket fra timesvis med improvisasjoner.

4 spor - spilletid 62:10
Instrumenter: Sopransaxofon, fiolin, gitar, stemmer. Vokal Elin Løkken og Geirmund Hansen.

For massasje, meditasjoner, venterom, avslapning og for SPA.Inner Balance

Med nydelige Inner Balance kan du lukke øynene, åpne din sjel og finne din indre balanse med disse beroligende og vakre komposisjonene. Det første sporet er med keyboard-gitar som stryker over din sjel med en eksotisk bris. Her kan du drømme deg bort og senke skuldrene i vakre toner.

3 lange spor - spilletid 74:20
Instrumenter: piano, keyboard og stemme. Vokal Elin Løkken.

Tre lange musikkspor som egner seg utmerket til de fleste former for terapi, massasje, meditasjon og visualisering


Your Healing Hour

Your Healing Hour er en hel sammenhengende time med avslappende og healende musikk. Denne CDen brukes av svært mange terapeuter og healere. Perfekt som bakgrunn for en times behandling. 4 ganger i løpet av timen kommer en veldig rolig melodi med stemme (uten tekst, kun nynning). Vi har også laget to Reiki-versjoner av denne CD med varslingslyd (pling) hvert tredje eller femte minutt.

1 spor - spilletid 59:30
Instrumenter: piano, keyboards og stemme. Vokal Elin Løkken.

For innsovning, massasje, meditasjoner, Reiki, yoga, ulike terapiformer og visualiseringer.


Peaceful Journey

En oppløftende og fredfull reise inn i en tilstand av total avslapning med disse 9 vakre arrangerte melodiene. Symfonisk lydbilde, harmoniske melodier. Passer for de fleste som ønsker å senke skuldrene etter en stressende dag eller som bakgrunnsmusikk til en koselig middag.
En av våre bestselgere!

9 spor - spilletid 61:32
Instrumenter: Stemme, piano, fiolin, engelsk horn, cello, keyboards, gitarer og fløyte. Vokal Elin Løkken

For avslapning, visualisering, bakgrunnsmusikk, venterom, massasje, SPA mm.
Sacred Dreams

Vakker, beroligende og melodisk musikk. Disse 10 "vuggesangene" er passende for alle aldersgrupper. Melodiene er spesielt egnet til å høre på om kvelden før en lang natt med fredfull søvn eller som bakgrunn til de fleste former for terapi. Dette er et perfekt album til å få både deg og ditt barn inn i en avslappet modus eller for de med søvnproblemer.

10 spor - total spilletid 57:54
Instrumenter: Fiolin, engelsk horn, gitarer, stemme, cello, fløyte, piano og keyboards. Vokal Elin Løkken.

Passer for innsovning, avslapning, berolige barn, bakgrunnsmusikk, venterom.
Garden of Visions

Med et flytende landskap med piano og keyboards, tar disse fire lange melodiene deg med til en verden av dyp ro. Perfekt til massasje, meditasjon og visualisering og å stresse ned.
Denne første CD'en er uten stemme/sang. Et av stykkene er laget mens dikt er blitt opplest.

4 spor - Total spilletid 79:19
Instrumenter: piano og keyboards.

For massasje, meditasjon og visualisering og suveren for å stresse nedRelaxing Music for Pets and Their OwnersVi har fått mange reaksjoner på hvordan vår musikk virker på dyr, alt fra en schaefer som legger ørene inntil høyttalerne, "skravlete" undulater som plutselig blir stille og en hund som tok med tepper fra forskjellige steder i huset og la foran høyttalerne.

I samarbeid med dyretolksenteret (www.dyretolksenteret.no) har vi plukket ut over 70 minutter av den mest avslappende musikken som egner seg for dyr. Og at det virker er det ingen tvil om. Fler av våre kunder melder om at de setter på musikken hver gang de reiser ut og dyrene er alene hjemme.

Dette er en samleCD med musikk valgt ut blant TRON Syversen's MusikkCDer.
6 spor - Total spilletid: 73:22

TILBUD 95 kr CD - Nedlastning 59 kr

Alle priser er inkl.mva