NYESTE UTGIVELSER

NYHETER
Nyeste Utgivelser:

A New SpringMusic for relaxation and wellbeing
NYHET!! Vi inviterer deg til å oppleve våren der naturen våkner til liv. La disse melodiene ta deg til det magiske lyset av våren i Norge.
A New Spring har symfoniske arrangementer med fiolin, gitarer, cello, fløyte, engelsk horn, sopransaksofon, bass og piano som toppes av stemmen til Helene Edler.

8 spor, total spilletid 51:42

Vi har brukt lang tid på å lage A New Spring. Mange av melodiene ble laget i 2007-2008 og noen av instrumentene ble spilt inn da. En del av disse er laget på min hytte i Hurum med utsikt ned på Oslofjorden og skogen rett bak hytta. Det å se fuglene komme tilbake om våren og høre dem synge, å lytte til bekken i nærheten og se trærne få nye knopper og grønne blader gir mye inspirasjon. Å oppleve dette eventyret hver vår og se hvordan naturen begynner å leve igjen er noe av inspirasjonen rundt dette albumet.
De siste årene har vi fått inn flere musikere bl.a på fele, cello og fløyte og noen gitarmelodier.

Ett av sporene, Surrender, ble laget til et dikt og ble laget samtidig som diktet ble lest. Februar er inspirert av min mor da hun har fødselsdag denne måneden. (hun er nå 97 (2022)) Foreldrene mine har mye av æren for at jeg har kunnet holde på med musikk på heltid og har mitt eget lydstudio.
De andre melodiene har gradvis kommet ved å improvisere på piano og skrive ned de melodilinjene som kommer. Det samme er det med arrangementer. Ett og ett instrument-arrangement har kommet som en inspirasjon og har til slutt gitt et komplett arrangement. Disse instrumentene ble først spilt inn med instrument-etterligninger og deretter byttet ut med musikere.

Da Helene Edler ble med som vokalist i 2009 overtok hun en naturlig rolle i albumet og ga det en ny dimensjon med en stemme som spenner fra dyp alt til høy sopran. Etter å ha jobbet i studio i mange år, har hun også utviklet seg som produsent og hennes musikalske ører og stemme har bidratt til å skape stemningene du hører på A New Spring.

Reviews:
New Music Alert “Tron Syversen has given us one of the finest compositions of all time in his album “A New Spring”, which he rightly calls “Music for Relaxation and Wellbeing”. As a blessed coincidence, I happened to listen to this album while enjoying some of the best scenes and sounds of Nature during springtime. Therefore, I found the setting and the music complement each other in driving the intended effect in the deepest core of my being. After having listened to the tracks, I have many reasons to say that “A New Spring”, is certainly one of the representative members of ‘Inspired Music.””Read the whole review

Den Uendelige Reisen Runar Halonen

Visste du at du daglig mottar store mengder ubevisst informasjon? Du har mange ganger opplevd at når du tenker på en person så ringer vedkommende på døren din eller ringer på telefonen. Dere har i forkant kommunisert ubevisst. Du har kanskje opplevd å ha en god følelse til plutselig føle deg nedstemt? Hvorfor skjer dette? Hvordan virker sansene dine som vi omtaler som den sjette sans og de synske kanalene? I meditasjonen på denne cden så veileder Runar Halonen deg inn i det ubevisste sinnet – underbevissthet og i ditt åndelige landskap.

3 spor, totalt 73:47 - Intro og 2 lange meditasjoner (40:44 og 17:51)


Andrè Kirsebom - Selvhealing - NYHET

Selvhealing er en cd som kan hjelpe deg til å utvikle din healing og selvhealing. CD’en starter med øvelser for å helpe deg til å finne ut hva som kan han trigget din sykdom. Videre gir den deg flere øvelser, flere guidede meditasjoner innen healing og hvor du kan møte din healerguide.

10 spor, totalt 74:30

7 MØTER med åndeverdenen - SIGNE SANDVIG

Guidede meditasjoner på norsk

Da Signe startet sin utvikling som medium, savnet hun flere varierte guidede meditasjoner på norsk. Med denne CD vil hun hjelpe deg når du har behov for å trekke deg tilbake fra omverdenen og stille ditt sinn mot kjærligheten og støtten som følger deg fra åndeverdenen.
Signe er aktiv i Oslo Spiritualist Society, spesielt innenfor spiritualistisk filosofi.

8 spor - 7 meditatjoner og intro, totalt ca 77 min


JOHN OF GOD - Mirakelmannen i Brasil.

John of God ansees av mange å være den største, nålevende healeren på jorden i dag og folk fra hele verden strømmer til han og Casa de Dom Inacio de Loyola.
Vi følger flere som har reist dit fra bl.a Sverige og Norge og vi får høre deres erfaringer. Vi viser opptak fra senteret med bl.a. fysiske operasjoner uten bedøvelse og snakker i etterkant med de som blir behandlet som forteller om sin opplevelse.
Kjente vitenskapsmenn og forskere, bl.a Deepak Chopra og Rudolf E. Tanzi kommer med oppsiktsvekkende uttalelser i filmen om det forunderlige som skjer der.
Musikken til filmen er laget av Tron Syversen og Helene Edler Lorentzen. Det ligger ved en bonus-CD med musikkstykkene. Her finner du også musikk som ikke tidligere er utgitt.
Dette er en nøytral og spennende dokumentarfilm som passer de som er nysgjerrig på livets mysterier. Verdt å se!

Både DVD og musikk-CD 250,-

Du kan nå kjøpe de fleste utgivelser digitalt, betale med Paypal (tar alle typer kort og er sikkert) og får tilsendt linken direkte etterpå. Du trenger ikke ha Paypal-konto for å betale. Vi har også VIPPS.
Kjøper du et helt album kommer dette som zip-fil. Dette fungerer ikke på Apple-produkter: Vi kan da sende deg en ny nedlastningslink med enkeltfiler.  Kontakt oss på post@tronmusic.no for ordne dette.
MusikkCDer kan også lastes ned fra ITunes, Amazon og Apple Music og kjøpes der.