Produsentene

produsenteneTron Syversen:
Jeg startet å spille piano da jeg var 7. Jeg liker, og spiller mange stilarter av musikk, fra klassisk til jazz. Musikk har alltid vært hovedingrediensen i livet mitt. Fra 1990 har jeg blitt stadig mer interessert i new age musikk og meditasjon. Jeg har lagret mangfoldige ideer på min datamaskin og som noter.

Jeg har et profesjonelt studio (www.pan.no) hvor jeg har tatt opp og jobbet med mange artister. Fra 2000 har jeg konsentrert meg mer og mer om min egen musikk. Mye av resultatet finner du på denne websiden. Mye av musikken egner seg til meditasjon, som bakgrunn for terapi og behandling, som filmmusikk og mye annet.

Alt vi lager er gjort i mitt eget studio. Noe er også gjort i et studiorom på hytta. Grunnlaget for CD’en Whispers of Assisi er laget i et kloster i Italia nær Assisi. Franz av Assisi har oppholdt seg i dette klosteret. Vi var der en uke og jeg laget mye musikk både til innspillte meditatjoner jeg hadde med meg (Runar Halonen), til meditasjoner som ble lest live i klosteret og mange andre improvisjasjoner. Det legges ned uttallige arbeidstimer i hver utgivelse der. Det legges stor vekt på å bruke topp live musikere bl.a. leier vi inn musikere som spiller i Secret Garden, Operaorkesteret og Kringkastningsorkesteret.

Elin Løkken:
Elin’s medvirkning i prosjektet har varte fra februar 2003, da hun først ble spurt om å synge en av melodiene (The Beginning). Hun falt helt for dette stykket og for de andre som har blitt presentert henne siden dette. Bortsett fra CD1 er hun involvert i alle produksjonene. Hun jobber med editering av opptakene og har hovedansvaret for miksprosessen i tillegg til å være produsent. Hennes medvirkning er essensiell for det endelige resultatet. Hennes medvirkning varte fram til 2009.
Elin startet som trubadur i 1993. Hennes hovedinstrumenter er vokal og gitar.

Helene Edler Lorentzen:
produsentene
Helene kom med i prosjektet i 2009 og er nå vår faste vokalist og produsent. Hun medvirker på Piano Poems, Piano Meditations og mange Guidede Meditasjoner. Hun er også fast vokalist på konserter, og har produsert vokal-sporene sine selv. Mye av det hun har gjort på musikken har hun improvisert. Helene har et enormt stemmer-register fra dyp alt til høy sopran og har tilført musikken en ny dimensjon.