Runar Halonen – Den Uendelige Reisen

Den Uendelige Reisen Runar HalonenVisste du at du daglig mottar store mengder ubevisst informasjon? Du har mange ganger opplevd at når du tenker på en person så ringer vedkommende på døren din eller ringer på telefonen. Dere har i forkant kommunisert ubevisst. Du har kanskje opplevd å ha en god følelse til plutselig føle deg nedstemt? Hvorfor skjer dette? Hvordan virker sansene dine som vi omtaler som den sjette sans og de synske kanalene? Visste du at nattdrømmene kommer fra underbevissthet? Meditasjonen på dette albumet så veileder Runar Halonen deg inn i det ubevisste sinnet – underbevissthet.

Når vi beveger oss inn i underbevissthet så beveger vi oss inn i det uendelige og da kan mange nivåer som hittil har vært ukjent for deg dukke opp. Du vil kunne se innover deg selv ved å bruke dine egne kanaler for synskhet.

Meditasjonene på dette albumet er bygd opp på kanalisert informasjon fra boken Min utrolige forvandling. Når Runar Halonen trodde han var ferdig med boken etter 175 sider så var den en kraft som ønsket å formidle mye mer informasjon. Det kom en vakker og jordnær kanalisering om menneskesinnet gjennom Runar Halonen som kanal. Denne informasjonen har hjelpa mange mennesker til å bli kjent med sine egne ressurser – på den måten se seg selv og hva som skaper hindringer, og hva som skaper utvikling.