TILBUD

Her finner du noen gode tilbud:


TILBUDSPAKKE 4 CDer - Avslappende musikk

Piano Poems, Gentle Moments, Peaceful Journey og Whispers of Assisi.
Dette er 4 av våre bestselgere som ble laget til et firma som ble lagt ned. CDene er laget i papersleeve med lekre bilder utenpå. Selve CDene er helt identiske med våre utgivelser, kun innpakningen er forskjellig. En super GAVE!! til deg selv eller dine venner.

TILBUDSPRIS 120,-

Med Anne-Elisabeth Lien

Ditt Drømmeunivers- Anne-Elisabeth Lien

TILBUD 50 KR

Nå har det endelig kommet en fantastisk meditasjons-CD for barn!Her har barn og unge en anledning til å lære seg verktøy for å finne ro i en hektisk hverdag.Reise gjennom farger og ulike landskap. Avslappning av hele kroppen. Åpner opp for kreativiteten og lysten til å tegne/male det man opplever og kjenner på. Og et eget spor som fremmer søvn. Dette er en nydelig CD som passer for grupper av barn, barnehager, sfo-institusjoner og enkeltpersoner. TILBUD 50 kr

Spor 1 Det glade fargehuset (14:46)
Spor 2 Din drømmehage (14:33)
Spor 3 Flygende teppe (10:44)
Spor 4 Sov godt min skatt (27:41)

TILBUD Fysisk CD: 50


Relaxing Music for Pets and Their OwnersVi har fått mange reaksjoner på hvordan vår musikk virker på dyr, alt fra en schaefer som legger ørene inntil høyttalerne, "skravlete" undulater som plutselig blir stille og en hund som tok med tepper fra forskjellige steder i huset og la foran høyttalerne.

I samarbeid med dyretolksenteret (www.dyretolksenteret.no) har vi plukket ut over 70 minutter av den mest avslappende musikken som egner seg for dyr. Og at det virker er det ingen tvil om. Fler av våre kunder melder om at de setter på musikken hver gang de reiser ut og dyrene er alene hjemme.

Dette er en samleCD med musikk valgt ut blant TRON Syversen's MusikkCDer. Du finner spor fra Whispers of Assisi, Gentle Moments og Inner Balance og 3 stykker fra Sacred Dreams.

Spor 1: Silent Paws (23:47)
Spor 2: Dreams of Passion (5:53)
Spor 3: Whiskers (20:35)
Spor 4: Heavenly Fur (5:55)
Spor 5: Adoring Beauty (12:58)
Spor 6: Fluffy Calm (5:34)


Total spilletid: 73:22Mommy and me DVD The start of a Journey

Denne DVD'en inneholder et utvalg av spor fra Tron Syversen sine avslappende CD'er laget spesielt med tanke på gravide, foreldre og barn. Disse komposisjonene er for de spesielle tidene dere tilbringer sammen, for rolige kvelder og for å roe seg ned før en natt med god søvn.

Musikken er for alle aldre. Vi har skapt den spesielt for deg og din familie, så dere kan tilbringe hyggelige stunder sammen i fred og harmoni.
Den kan også utmerket godt brukes som avslappende bakgrunnsmusikk, som musikk til terapi, Yoga, og for å sovne inn eller meditere.
Vakker og avslappende musikk og vakre bilder av natur og mennesker.

NÅ: TILBUD kun kr 90,-