TILBUD

Her finner du noen gode tilbud:


Med Anne-Elisabeth Lien

Ditt Drømmeunivers- Anne-Elisabeth Lien

TILBUD 50 KR

Nå har det endelig kommet en fantastisk meditasjons-CD for barn!Her har barn og unge en anledning til å lære seg verktøy for å finne ro i en hektisk hverdag.Reise gjennom farger og ulike landskap. Avslappning av hele kroppen. Åpner opp for kreativiteten og lysten til å tegne/male det man opplever og kjenner på. Og et eget spor som fremmer søvn. Dette er en nydelig CD som passer for grupper av barn, barnehager, sfo-institusjoner og enkeltpersoner. TILBUD 50 kr

Spor 1 Det glade fargehuset (14:46)
Spor 2 Din drømmehage (14:33)
Spor 3 Flygende teppe (10:44)
Spor 4 Sov godt min skatt (27:41)

TILBUD Fysisk CD: 50


Relaxing Music for Pets and Their OwnersVi har fått mange reaksjoner på hvordan vår musikk virker på dyr, alt fra en schaefer som legger ørene inntil høyttalerne, "skravlete" undulater som plutselig blir stille og en hund som tok med tepper fra forskjellige steder i huset og la foran høyttalerne.

I samarbeid med dyretolksenteret (www.dyretolksenteret.no) har vi plukket ut over 70 minutter av den mest avslappende musikken som egner seg for dyr. Og at det virker er det ingen tvil om. Fler av våre kunder melder om at de setter på musikken hver gang de reiser ut og dyrene er alene hjemme.

Dette er en samleCD med musikk valgt ut blant TRON Syversen's MusikkCDer. Du finner spor fra Whispers of Assisi, Gentle Moments og Inner Balance og 3 stykker fra Sacred Dreams.

Spor 1: Silent Paws (23:47)
Spor 2: Dreams of Passion (5:53)
Spor 3: Whiskers (20:35)
Spor 4: Heavenly Fur (5:55)
Spor 5: Adoring Beauty (12:58)
Spor 6: Fluffy Calm (5:34)


Total spilletid: 73:22Mommy and me DVD The start of a Journey

Denne DVD'en inneholder et utvalg av spor fra Tron Syversen sine avslappende CD'er laget spesielt med tanke på gravide, foreldre og barn. Disse komposisjonene er for de spesielle tidene dere tilbringer sammen, for rolige kvelder og for å roe seg ned før en natt med god søvn.

Musikken er for alle aldre. Vi har skapt den spesielt for deg og din familie, så dere kan tilbringe hyggelige stunder sammen i fred og harmoni.
Den kan også utmerket godt brukes som avslappende bakgrunnsmusikk, som musikk til terapi, Yoga, og for å sovne inn eller meditere.
Vakker og avslappende musikk og vakre bilder av natur og mennesker.

NÅ: TILBUD kun kr 90,-


Meditasjoner for ro og balanse i hverdagen - Anne-Elisabeth Lien

TILBUD 50 KR

Dette albumet er laget med tanke på de som ønsker å prøve meditasjon eller visualisering og som ønsker hjelp til å få en bedre og mer positiv hverdag. Men de som allerede mediterer vil også ha stor glede av albumetn. Meditasjonene er laget og blir lest av healer og kunstner Anne-Elisabeth Lien. Meditasjonene er ikke lengre enn at du kan flette dem inn i hverdagen (et drøyt kvarter på hver av dem). TILBUD CD 50 kr

4 spor totalt 73:10
Slipp Kjærligheten Inn- Anne-Elisabeth Lien

TILBUD 50 KR

Tekstene på CDen er kanalisert av Anne-Elisabet og det er hennes høyeste ønske at CDen skal løfte energien til så mange mennesker som mulig. Hun håper denne CDen kan ta deg med videre i din egen utvikling og gi deg nye opplevelser visuellt og følelsesmessig.
4 spor, totalt 77:35 ett spor er rent musikkspor TILBUD CD 50 kr


Med Anne-Elisabeth Lien

Bare Lykkelige Dager- Anne-Elisabeth Lien

Dette er et album som gir deg en boost og en opptur i det å være deg. Virkelig en motivasjons cd som kan brukes når du ikke føler deg helt på topp. Den hjelper deg å se din egen verdi og dine egne potensialer. Her er det også et spor hvor du kan jobbe med uforløste følelser fra barndommen hvor du møter barnet i deg selv.
Denne kan virkelig løfte selvfølelsen din opp på et nytt nivå. TILBUD CD 50 kr
3 spor, totalt 61:29
Spor 1 En guidet meditasjon med fokus på hjertet (22:09)
Spor 2 Da jeg møtte meg selv igjen (19:44)
Spor 3 Musikk for egen meditasjon (19:36)