Voices from Heaven – konsert, lydhealing og meditasjon

VOICES FROM HEAVEN KONSERT, VOICEHEALING OG GUIDET MEDITASJON

Lillestrøm Kultursenter

Torsdag 14. april kl. 19-21

Voices from Heaven konsert, lydhealing og meditasjon

Senk skuldrene og drøm deg bort! Voices from Heaven er en unik konsert som er lagt opp til meditasjon og avslapning. Det blir holdt guidet meditasjon med nydelig musikk i bakgrunnen etterfulgt av vakker musikk som tar deg vekk fra hverdagens støy.

Runar Halonen, Tron Syversen og Helene Edler Lorentzen har hatt mange meditasjonskonserter rundt om i landet. Tron Syversen og Runar har laget to album der Runar synger/lydhealer og Tron spiller på keyboards og piano. Begge deres album «Voices from Heaven» 1 og 2, nådde store høyder innenfor New Age musikkmiljøet og er blitt spilt mye på New Age radioer i USA i 2014 og 2015. Runar er registrert healer gjennom MNHA i Nordic Healing Association. Han har jobbet som healer på fulltid siden 2003. 

Senere tid begynte han å bruke stemmen og bruker den sammen med Tron’s musikk i tillegg egne instrumenter som blant annet tibetanske syngeboller. Han har også i samarbeid med Tron laget tre guidede meditasjoner.

Tron Syversen har laget en rekke album der han har leid inn profesjonelle musikere fra blant annet KORK til å spille inn på musikken. Han komponerer og produserer alt selv og har eget lydstudio på Skjetten. Han har lang fartstid som musiker og spiller trompet i blant annet Lillestrøm Storband og piano i egne produksjoner og jazzoppdrag. Siden 2009 har Tron samarbeidet med Helene Edler Lorentzen som har vært hans faste vokalist på konserter og album. Helene synger på de to siste albumene «Piano Poems» og «Piano Meditations» som også har ligget høyt på spillelistene på New Age radioer i USA. Helene og Tron har holdt mange konserter både i inn og utland.

www.tronmusic.no

Vi ønsker dere velkommen til en magisk konsert utenfor tid og rom!

Bestill billetter her!