Publisert

NY CD Voices from Heaven vol 2

Disse unike komposisjonene av Runar Halonen og Tron Syversen er supplert av den nydelige stemmen til Helene Edler Lorentzen (Rainbow bridge) og vil ta deg på en reise dypt inn til ditt indre.

Musikken på Voices from Heaven II gir deg kanalisere arrangementer på både piano og keyboards, kombinert med stemmer som flyter på bølgene av musikk. Dette har blitt et kraftfullt lydhealing-album som skaper unike frekvenser som blir oppfattet av kroppen din. Disse frekvensene vil slippe energier fri når de høye og skarpe notene blir hørt. Dette skaper en nål-energi slik man opplever under akupunktur, men uten nålene.

“Et av de mest spennende øyeblikkene når man lager musikk, er når man hører på det som er improvisert i etterkant. Ekstra spennende blir det når både Runar og jeg improviserer samtidig. Jeg har laget musikk til bilder, meditasjoner og mer tidligere, men å skape musikk samtidig med Runar og Helene  blir noe helt spesiellt. Opplevelsen av å høre på Voices from Heaven II i etterkant var ekstra stor. Dette var en stor opplevelse både for Helene, Runar og meg!”  Tron Syversen